II-gi Zlot Sląski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klubowicze i Sympatycy Espero !

Spotkajmy się w naszym stałym miejscu tj. parking za lotniskiem Muchowiec w Katowicach
Termin oraz godzina spotkania jeszcze do ustalenia - 20.09 lub 27.09 lub 28.09. ( może jeszcze inny ?)

Do tej pory chęć udziału zgłosili : Lotuss, Sergiusz, Grzegorz2CD, TomekL no i ja a przede wszystkim gościnne wystepy zapowiadają Lego i Tomek Mydłowski
Jeżeli czas Wam pozwoli na takie spotkanie, to zapraszamy chętnych

No i ja się na 20-stego piszę na 99,9 % Później to tylko wszschmogący wie gdzie bede

20-stego odpada ...... z checią pojawie sie 27

tylko pytanko czy można teraz przejechać spokojnie przez ślunsk na warszawskich blachach???

bo z tego co wyprawiali ci bandyci....tzn górnicy w warszawie wnioskuje że może być krucho

Cytat:
tylko pytanko czy można teraz przejechać spokojnie przez ślunsk na warszawskich blachach???

Eee tam nie przesadzaj przecież na slasku nie kazdy fedruje
Ale jak na 27 to ja gwarancji nie daje ale miło by było

Pomysła niezła! ...nie znam tylko harmonogramu szkoły mojej kobietki /doucza się ambitnie przez soboty i niedzielle/ , a dużo od tego zależy....no cóż... mam nadzieję, że chociaż godzinkę da się urwać zawsze!!....szczególnie popołudniem.
Piszę się do listy, a co mnie się uda to zobaczymy w terminie

P.S. Tomek!! Zastanów się co mówisz!! Ci "bandyci" to zdesperowani ludzie, robotnicy...mimo ciężkiej pracy żyjący na granicy ubóstwa z widmem wylądowania na bruku może już "od jutra" !!.....Chodzili po ulicach i bili wszystkich warszawiaków??!! NIE!! atakowali żąd /bo rząd to na pewno nie jest!/...złodziei dbających WYŁĄCZNIE o własne d... i może o...Warszawę??

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2003-09-14 03:06:27 ]

Ja jestem za!
Termin dogramy jeszcze na forum.
Ale panowie musimy sie zmobilizowac skoro ma to byc "II zlot śląska"to bylby wstyd jak zjawiloby sie czterech ludków.
Pokażmy na co nas stac i zastawmy cały parking kolo lotniska naszymi SUPER FURAMI.
Mam nadzieje i licze na to że pokazemy klase!!!!
Pozdrowionka!!!!!

27 mam jakiś tam śmieszny egzaminek w szkole na 12:00 ale potem jestem wolny jak ptak wiec chetnie się pojawie.!!!!!

Cytat:
2003-09-13 23:45:06, Tomek-Mydlowski pisze:
20-stego odpada ...... z checią pojawie sie 27

bo z tego co wyprawiali ci bandyci....tzn górnicy w warszawie wnioskuje że może być krucho

Moj Ojciec jest gornikiem i z tego powodu odbieram Twoje slowa bardzo rzeczowo.

Zjedz chociaz raz na dol do kopalni, po 8h pracy jakiej gornicy wykonuja pewnie nie potrafilbys sie nawet podniesc. Wiem, bo bylem na dole i widzialem jak to wyglada.

Przykro mi ze ludzie spoza slaska tak odbieraja gornikow, ktorzy walcza o swoje prawa, juz tak desperacko jak tylko mozna; pomijam fakt ze slask swoimi dobrami jeszcze nie tak dawno kreowal polske i gdyby gornicze okregi polski byly odlaczone od terenow polski, ta bylaby pewnikiem biedniejsza niz bosnia i inne jej podobne kraje razem wziete.

Moze Twoja wypowiedz byla w formie zartu, ale bardzo niewybrednego. A ja czuje sie zaatakowany bo jestem dumny ze zyje na slasku ;P.

Aha, slask nie ma nic do Warszawy (mylisz nas z poznaniem ? ), to Tylko Warszawski pech ze rzad polski osiadl sie wlasnie Tam.

Mojej wypowiedzi prosze nie brac obrazliwie, poniewaz pisalem ja pod wplywem emocji.

Co do zlotu... ja sie nie pisze na 100%, bo nie wiem jak Ojciec pracuje itp...

Również jestem ZA

A może spotkanie zorganizujemy w piątek bo z sobotami to róznie bywa ).

To tylko propozycja bo jak narazie sobote 20 i 27 mam wolne wiec !! teraz należy ustalić tylko godzine.

Pozdrawiam

Raffsa

Z zamieszczonych do tej pory wypowiedzi wynika, że najlepszym terminem będzie sobota 27 wrzesień - czyli datę mamy ustaloną

Teraz tylko godzina spotkania - może też kilka wariantów : 14.00, 15.00 czy 16.00 ?

Mam nadzieję, że będzie nas więcej niż wynika to z oświadczeń

OK !!!
27 pasuje

Witam! Ja mogę być tylko 20-go. Bardzo mnie sorry jak będzie to 27-go bo mam spotkanie integracyjne w spółce. Z miłą chęcią bym przyjechał na nasz Zlot. Pozdrowienia!

Chyba za wczesnie ustaliliśmy termin, bo coś zaczyna Nas ubywać

To może spotkajmy się na początku października - 4 lub 5 ?
Chyba wtedy Wszyscy będą juz na miejscu i nikogo nie zabraknie

Jak sądzicie ?

Ja wtedy będę na 100%.

Jak uważacie
Ja nie moge pojawić się tylko 21.
Pozostałe terminy mi pasują
Tak więc ja sie dostosuję....

[ wiadomość edytowana przez: Lotuss dnia 2003-09-16 14:49:33 ]

no ja sie niewypowiem niewiem jaki jeszcze bede mial paln na uczelni moze sie okazac ze mam zajecia w tym terminie.!

Ja jestem juz za ale 27.09.03r. lub 20. ponieważ 4,5.09 mam zajecia więc trudno bedzie mi się wyrwać.

Raffsa

No to Panowie, wybieramy "mniejsze zło" i zlatujemy się 27 września, bo inaczej będziemy dyskutować, a czas płynie, płynie ......

Proponuję początek Zlotu od godziny 15.00

Dla tych, którzy nie będą mogli się zjawić - przecież możemy znowu się kiedyś zwołać i zrobić następne spotkanie

A może macie inne propozycje ?

HenBas ciesze sie ze postawiles w koncu sprawe jasno 27 godz.15 i niech tak juz zostanie.
Mam tylko nadzieje ze nic mi nie wyskoczy i jak tak bedzie to bede napewno.
Panowie skoro ma to być II zlot śląska to wysilmy sie troche i udowodnijmy ze na cos nas stac i niech w katowicach zaroii sie od Esperaczków.

godzina 15 OK.

Jestem za i bedę !!!

Raffsa