Do Lasombry

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
E nie daleś mi możliwości dopisania się do dyskusji, no to pisze nowy temat. Moim zdaniem nie ma co się obrażać jak dziecko, wszyscy wiedzą że masz duży wkład w nasz klub, nie mam i myślę że inni też do Ciebie żalu o to że zmieniłeś auto broń Boże, wielu tak zrobiło i nic się nie stało. Jedynie do czego mogę mieć zastrzeżenia to fakt że piszesz tu o kłopotach finansowych, człowiek się przejmuje i stara Ci się pomóc a tu taki kwiatek. Trochę się wnerwiłem bo nie lubię jak ktoś mnie robi w balona, ale już mi przeszło. Tak więc przemyśl swoja decyzję jeszcze raz i rób jak uważasz.

Trzeba sobie zadac podstawowe pytanie, co wam sie nie podobalo w adminowaniu Lasombry, wedlug mnie bylo bardzo dobrze i nie widze sensu zmiany.

tak klopoty finansowe mam ja rozumiem przez to ze wklad w naprawy smaochodu jest nieporownywalny do jego wartosci i nie stac mnei na smoahcod ktroy pali przy mojej jezdzie 13- 14 litrow benzyny... bo za benzyne sam place
Palnowalem kupic disla 1,9 tdi ze stajni WV
ale skoro moj dziadek kupil od mojej rodziny renault 19 ktorym kiedys jezdzilem wiec moi rodzice postanowili kupic cos w granicach 30 tys tak zeby po sprzedaniu renault i espero niewiele trzeba bylo dokladac...
ogladalem wiele samochdow jezdzilem po wielu komisach ogladalem wiele storn w internecie i angle zoreinotwalem sie ze samochod Alfa Romeo nie jest wcale drogi...
weic zrobilem co moglem zeby go kupic.
tyle
nie bede utryzmywal samochodu ktroy ma juz wg. datownika ubezpieczen 6 lat upezpiecznie kosztuje w sumie OC AC i NW 1690 zl albo i wiecej a jest to tylko espero... nei mam nic oczywiscie do tego smoachdu uwazam ze jest peikny, a szczegolnie juz podobal mi sie moj ktroy wyglada teraz tak jak go sobie wymarzylem jak go bralem pod opieke, ale coz decyzja nei nalezy do mnei enji jestem wlascicielm tego smaochodu.

Tomku - mi do myslenia daje co innego : Lasombra zapytał, zrobił ankietę po czym ... nabił piany, zrobił szum i postapił jak chciał - wręcz przeciwnie niż wynik ankiety wskazuje. Wydaje mi się że Lasmbra chciał odejść w swietle jupiterów a tu sam krwi napsuł. Sam już nie wiem czy on ma pretensje tylko do Tomka M. czy do nas wszystkich. Napisał że odchodzi z klubu po czym ... nadał sobie status Honorowego Członka Klubu. Napisał coś o "ostatniej decyzji jako moderatora" i ... zablokował jeden wątek, stworzył drugi gdzie nawrzucał Tomkowi i nie dał mu możliwości odbić piłeczkę. Poza tym napisał o JEDNEJ JEDYNEJ OSOBIE która miała coś do jego auta a zapomniał jakie były opinie na temat jego spoilera. Pomijam już fakt że poplątał kwestie auta i jego właściciela. Tomek napisał o lakierze na aucie a Lasombra o lakierze na głowie Tomka. Co do jego administrowania to prosiłem go o usunięcie moich postów które w końcu musiałem edytować i pousuwać treść.
Miałem nie pisać (dziecinada) ale co tam, statystyka musi być zachowana
PS. Zdrowego rozsądku i umiaru zainteresowanym życzę.
PPS. Mam pomysł : zabrońmy zainteresowanym pisać w tym wątku - może być ciekawie

nie chce mi sie juz odpisywac....
wiec.
TAK JACENTY ROZGRYZLES MNIE !!!
TO JEST DOKLADNIE PRAWDA I TAK CHCIALEM POSTAPIC.

Zadowolony
to fajnie

Cytat:
TAK CHCIALEM POSTAPIC

Ty tak postąpiłeś ... - z czym się nie zgadzasz ?

....
wiecie co poniewaz nie chce mi sie odpisywac na aliwen posotw ktroa zapenwe pojaiw sie wiczorem to
WSZYSTKO CO SOBIE O MNIE POMYSLICIE JEST PRAWDA< TYLKO NIE WYPISUJCIE SIE NA FORUM, ZACHOWAJCIE DLA SIEBIE, ok ?

zaznaczam tez ze jest tomj ostani post w mojej sprawie, wiec nei trudzcie sie w tematach klubowych i dotyczacych mnei nie odpisuje

Dlaczego to mi wygląda na ucieczkę ? I to z podwiniętym ogonem ... Szkoda - liczyłem na ambitne argumenty... wierzę w Ciebie Lasombra tylko nie wiem czemu tak się zachowujesz... Wiesz - był kiedyś taki co mi się kojarzy - nazywał się Parys...

Panowie, skonczmy juz temat... jak dla mnie wszystko jest czyste i klarowne i nie ma potrzeby przez nastepne trzy lata walkowac jednego tematu... . Stalo sie co sie stalo i dzieki dyskusji juz sie nie odstanie. Zycie.

Alfa wg Ciebie Lasombra będzie tańszy w utrzymaniu niż Espero!!!???!!! Widać, że nigdy nie miałeś alfy i nigdy nie rozmawiałeś z nikim kto ma.

[cytat]
2003-09-30 15:15:16, piotrek_nowakowski pisze:
Alfa wg Ciebie Lasombra będzie tańszy w utrzymaniu niż Espero!!!???!!! Widać, że nigdy nie miałeś alfy i nigdy nie rozmawiałeś z nikim kto ma.

Oj Piter daj juz spokoj-kupil co chcial, jest zadowolony i to sie liczy.Nie ma co gadac ze ja bym kupil to albo tamto.Podobal sie, kupil i zajebiscie.A ile to bedzie kosztowalo to jego sprawa i czy go stac czy nie tez jego sprawa.

wiem że jestem zainteresowany ale nie chce tworzyć nowego wątku...a inne są poblokowane.

Chce tylko dodać że to Ty lasombra jesteś "żałosnym chlopcem w swoim żałosnym małym świecie imitacji i złudzeń...
a zazdrość, zawiść i ciemnota to twoje przewodniczki po tym świecie...
a prościej bo nie wiem czy dotrze : "Jesteś dla mnie nikim innym jak zwykłym kretynem, któego przestżeń życiowa ograniczać się będzie do pracy, samochodu, blokoiwska, tutaj będziesz życ i tutaj pewnie umżesz, bez aspiracji i przyszłości"

Od siebie dodam że jestes zakompleksionym człowiekiem o mentalności dzieciaka........

to wszysko, zycze miłego życia

Prosze tu juz o to drugi raz... skonczcie dyskutowac o wyzszosci japonskich czekoladek nad chinskimi i na odwrot...

... chcialbym niesmiale przypomniec, ze to forum jest o tematyce czysto motoryzacyjnej. Takie dyskusje naprawde nie wnosza (i z tego co rozmawialem z poszczegolnymi osobami, nie tylko moim zdaniem) do tej tematyki nic ciekawego... .

Piotrek - Ja powiem tak, moze Alfa jest drozsza w utzryamniu ale jesli sobie kupil to znaczy ze go na to stac, a na wyscigu bedziemy mogli powachac tylko jego spaliny.

Cytat:
2003-09-30 19:55:24, SaPeR_ pisze:
Piotrek - Ja powiem tak, moze Alfa jest drozsza w utzryamniu ale jesli sobie kupil to znaczy ze go na to stac, a na wyscigu bedziemy mogli powachac tylko jego spaliny.

Jeżeli jedziem Espero... :]

Fakt Zoltar, uratujesz honor klubu i wskoczysz na scigacza

Cytat:
2003-09-30 20:39:30, SaPeR_ pisze:
Fakt Zoltar, uratujesz honor klubu i wskoczysz na scigacza

Drogi Saperze nie wiem, czy jestem odpowiednią osobą do tego zadania... Chyba powinienem odstąpić Ci ten zaszczyt... Masz większe doświadczenie w szybkiej jeździe na ścigaczu oraz szybkim znikaniu z forum bez żadnych wyjaśnień, więc napewno sobie poradzisz !!! Nasz drogi Rico !!!

Zwykle nie jestem wredny, czy chamski !!!

Więc i tym razem taki nie będę !

Wtedy należało się wszystkim klubowiczom wyjaśnienie... Nikt nie jest idiotą i nie uwierzy, że ktoś prosto z marszu wsiądzie na szybki, bardzo szybki motocykl i niczym nie strudzony pomknie 300 km/h... Nie rób z ludzi idiotów, bo sobie na to nie zasłużyli !!!

Zgubiła Ciebie moja chwilowa wzmożona podejrzliwość...

Tym postem, jak i całą tą "akcją" w temacie "I co dalej" chciałem Ci pokazać, że takie zagrywki są poniżej pasa !!! Jeżeli jesteś kumaty, to przeproś, zwiń uszy i wszyscy o tej sprawie zapomnimy...

[cytat]
2003-09-30 22:38:00, Zoltar pisze:
Drogi Saperze

fajny tekst

Zoltar ja Cie normalnie lubie, czekałem az pojawisz sie w tym poscie, zawsze ujmiesz sprawe rzeczowo

Od tego macania cycków to teraz każdą sprawę ujmuję rzeczowo

Też Ciebie lubie !

Pozdro.

Cytat:
Od tego macania cycków

Od tego macania to cycki popsules