| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SaPeR_ Daewoo Espero 1,5 LPG Lębork | 2003-09-30 14:30:07 Trzeba sobie zadac podstawowe pytanie, co wam sie nie podobalo w adminowaniu Lasombry, wedlug mnie bylo bardzo dobrze i nie widze sensu zmiany. |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-09-30 14:31:07 tak klopoty finansowe mam ja rozumiem przez to ze wklad w naprawy smaochodu jest nieporownywalny do jego wartosci i nie stac mnei na smoahcod ktroy pali przy mojej jezdzie 13- 14 litrow benzyny... bo za benzyne sam place
Palnowalem kupic disla 1,9 tdi ze stajni WV ale skoro moj dziadek kupil od mojej rodziny renault 19 ktorym kiedys jezdzilem wiec moi rodzice postanowili kupic cos w granicach 30 tys tak zeby po sprzedaniu renault i espero niewiele trzeba bylo dokladac... ogladalem wiele samochdow jezdzilem po wielu komisach ogladalem wiele storn w internecie i angle zoreinotwalem sie ze samochod Alfa Romeo nie jest wcale drogi... weic zrobilem co moglem zeby go kupic. tyle nie bede utryzmywal samochodu ktroy ma juz wg. datownika ubezpieczen 6 lat upezpiecznie kosztuje w sumie OC AC i NW 1690 zl albo i wiecej a jest to tylko espero... nei mam nic oczywiscie do tego smoachdu uwazam ze jest peikny, a szczegolnie juz podobal mi sie moj ktroy wyglada teraz tak jak go sobie wymarzylem jak go bralem pod opieke, ale coz decyzja nei nalezy do mnei enji jestem wlascicielm tego smaochodu. |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-09-30 14:44:18 nie chce mi sie juz odpisywac....
wiec. TAK JACENTY ROZGRYZLES MNIE !!! TO JEST DOKLADNIE PRAWDA I TAK CHCIALEM POSTAPIC. Zadowolony to fajnie |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2003-09-30 14:50:23
Ty tak postąpiłeś ... - z czym się nie zgadzasz ? |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-09-30 14:53:47 ....
wiecie co poniewaz nie chce mi sie odpisywac na aliwen posotw ktroa zapenwe pojaiw sie wiczorem to WSZYSTKO CO SOBIE O MNIE POMYSLICIE JEST PRAWDA< TYLKO NIE WYPISUJCIE SIE NA FORUM, ZACHOWAJCIE DLA SIEBIE, ok ? zaznaczam tez ze jest tomj ostani post w mojej sprawie, wiec nei trudzcie sie w tematach klubowych i dotyczacych mnei nie odpisuje |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-30 15:12:47 Panowie, skonczmy juz temat... jak dla mnie wszystko jest czyste i klarowne i nie ma potrzeby przez nastepne trzy lata walkowac jednego tematu... . Stalo sie co sie stalo i dzieki dyskusji juz sie nie odstanie. Zycie. |
piotr-ek | 2003-09-30 15:15:16 Alfa wg Ciebie Lasombra będzie tańszy w utrzymaniu niż Espero!!!???!!! Widać, że nigdy nie miałeś alfy i nigdy nie rozmawiałeś z nikim kto ma. |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-30 19:01:01 Prosze tu juz o to drugi raz... skonczcie dyskutowac o wyzszosci japonskich czekoladek nad chinskimi i na odwrot...
... chcialbym niesmiale przypomniec, ze to forum jest o tematyce czysto motoryzacyjnej. Takie dyskusje naprawde nie wnosza (i z tego co rozmawialem z poszczegolnymi osobami, nie tylko moim zdaniem) do tej tematyki nic ciekawego... . |
SaPeR_ Daewoo Espero 1,5 LPG Lębork | 2003-09-30 20:39:30 Fakt Zoltar, uratujesz honor klubu i wskoczysz na scigacza |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-09-30 22:38:00
Drogi Saperze nie wiem, czy jestem odpowiednią osobą do tego zadania... Chyba powinienem odstąpić Ci ten zaszczyt... Masz większe doświadczenie w szybkiej jeździe na ścigaczu oraz szybkim znikaniu z forum bez żadnych wyjaśnień, więc napewno sobie poradzisz !!! Nasz drogi Rico !!! Zwykle nie jestem wredny, czy chamski !!! Więc i tym razem taki nie będę ! Wtedy należało się wszystkim klubowiczom wyjaśnienie... Nikt nie jest idiotą i nie uwierzy, że ktoś prosto z marszu wsiądzie na szybki, bardzo szybki motocykl i niczym nie strudzony pomknie 300 km/h... Nie rób z ludzi idiotów, bo sobie na to nie zasłużyli !!! Zgubiła Ciebie moja chwilowa wzmożona podejrzliwość... Tym postem, jak i całą tą "akcją" w temacie "I co dalej" chciałem Ci pokazać, że takie zagrywki są poniżej pasa !!! Jeżeli jesteś kumaty, to przeproś, zwiń uszy i wszyscy o tej sprawie zapomnimy... |
Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2003-09-30 22:51:30 [cytat]
2003-09-30 22:38:00, Zoltar pisze: Drogi Saperze fajny tekst Zoltar ja Cie normalnie lubie, czekałem az pojawisz sie w tym poscie, zawsze ujmiesz sprawe rzeczowo |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-09-30 23:18:31 Od tego macania cycków to teraz każdą sprawę ujmuję rzeczowo Też Ciebie lubie ! Pozdro. |
DrA ![]() eS ... | 2003-09-30 23:20:12
Od tego macania to cycki popsules |