Bimarco E jak zamontować.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Potrzebuję pomocy.Czy ktoś może ma zdjęcia z montażu we fiacie 126 takiego fotela ? Chodzi mi konkretnie jak przygotować podłogę itp by ten fotel w aucie zagościł.Mój mechanik nie radzi sobie z tematem niestety.Dlatego wszelkie sugestie jak gdzie i ile podciąć będą mile widziane.

Za wszelkie rady dziękuję.

ja i kolega gie bedziemy montowac Experty do kaszla ale to za jakis czas wiec jak sie nie spieszy to podesle foty jak to upchnac w kaszlu

-----------------
Franky Garage

Bardzo będę wdzięczny. Auto i tak stoi tak długo że miesiąc to absolutnie nie problem. Jeśli jeszcze ktoś może mi pomóc to ja bardzo proszę.

Ja mam ten fotel u siebie - montaż zgodnie z zał. J czyli mam wycięte oryginalne szyny i wspawane 4 płytki w podłogę. Następnie mocowanie boczne do fotela przy pomocy szyn w kształcie L z 3mm blachy ( ok 100zł na alleg..) Mogę jutro pstryknąć fotki jak będzie potrzeba.

To z ciekawosci zapytam, bo otrzymuje czesto takie pytanie odnosnie expertow - wejdca dwa obok siebie do malucha, czy beda zachodzily za siebie uszami?

Ja mam tylko 1 fotel - auto do MT. Wydaje mi się, że dwa fotele obok siebie nie wejdą. Można by ten pasażera przesunąć do tyłu, tak na zakładkę, ale to chyba kiepskie rozwiązanie.

Bez cięcia tunelu może być ciężko, ja zamontowałem mojego Dakara który jest węższy, delikatnie pod kątem w stronę pasażera żeby właśnie uniknąć cięcia. a drzwi i tak musiałem wklepać delikatnie.
Chętnie zobaczę wasze rozwiązanie

Cytat:
2012-01-21 18:38:07, fuso pisze:
ja i kolega gie bedziemy montowac Experty do kaszla ale to za jakis czas wiec jak sie nie spieszy to podesle foty jak to upchnac w kaszlu

Udało się zamontować czy sprzedajecie bo nie weszły lub znaleźliście coś lepszego?

szczerze to jeszcze ich nawet nie kupilismy

-----------------
EL BoMBeLLo - CLaSSiCStYLe
FrankyGarage

Cytat:
2012-04-02 15:18:20, Gie pisze:
szczerze to jeszcze ich nawet nie kupilismy

Pomyliłem z Futurą, która wisi w dziale sprzedam