[s] karoseria po remoncie fiat 126p 81r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam do sprzedania karoserie z 1981 r z wersji personal, jednak obecnie nadaje sie ona raczej tylko do jakiegos swapa ewentualnie przyda sie komus komu nie zalezy na orginalnym stanie tylko potrzebna mu zdrowa buda oczywiscie posiada dokumenty, wymienione były progi, podłoga bagaznika, pas przedni, oba przednie błotniki, podłoga kabiny równiez byłą zrobiona ale nie wcałosci bo tego nie wymagała, poprostu wstawki, wszystko spawane, wstawki i reperaturki, zadnej lipy typu żywica i mata szklana, profile wewnętrzne zakonserwowane i podwozie równiez, lakier przydałby sie tylko troche odswiezyc, sprzedaje cała karoserie ( drzwi klapa maska szyby) bez listew, bez zawieszenia, bez ukłądu kierowniczego, bez wnętrza, cena jaka mnie interesuje to 250 zł ewentualnie mozna sie dogadac, pytania na denik_tm@o2.pl lub 504862416. pozdrawiam
ps. aktualne foto moge wysłac na mejla, ale dopiero od jutra

Uploaded with ImageShack.us

Czy aktualne wstępnie klepie

aktualne, tylko musze miec małe wyprzedzenie czasowe bo on jeszcze na kołach stoi i musze go rozebrac, ale to jak wiadomo-moment

Przepraszam odpuszczam znalazłem coś innego.

Witam. mam pytanie ta buda jest nadal aktualna ?? jeśli tak był bym zainteresowany skąd musiał bym to sobie przywieść.