| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-09-14 00:11:01 Panowie
Otworzyłem nasz sklep internetowy w systemie butik.pl zaparaszam na razie jest jedna probna grafika przygotowana przec Cwikusa. Ale to dopiero poczatek, przyslijcie cos od siebie... zapraszam na adres http://butik.pl/espero http://butik.pl/espero Moge tez robic kubki i torby. przysylajcie do mnie swoje pomysly.. lasombra@onet.pl |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-09-14 00:41:42 Jeszcze jedno NIE KUPUUJCIE NIC NA RAZIE !!!!
chailbym wiedziec czy chcecie zeby jakas marza byla ustawiona czy z kazdegej koszulki ma isc na nasze konto cokolwiek czy nie ? nie mozna ustawic niestety tak zeby szlo na rozne cele tzn zebysmy mieli wlasnekonto bankowe i zeby marza z zakupow w butik pl schodzila na to konto ale za to mozmey ustawic tak zeby marze mozna bylo sporzytkowac w serwisie butik.pl co pozwala nam unikniecie spotkania z fiskusem ktory w innym wypadku dorwal sie do marzy. na razie ustawilem marze na 2.46 zl czekam na opinie i oczekuje dyskusji |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-09-14 00:48:05 ok zlikwidowalem marze na razie
ceny ( zawieraja koszt wysylki i opakowania sa ostateczne nizsze nei beda bo to nei ja je ustalam) Kubek klubowy - 28,95 zł koszulka meska Premium - 32,95 zł koszulka meska standard - 26,95 zł koszulka damska (na ramiaczka) - 34,95 zł I przypomniam WY KOPONUJECIE KOSZULKI !!! TAKIE JAKIE CHCECIE MOGA BYC !!! CHCECIE MIEC Z WLASNYM SAMOCHODEM ?? nie ma sprawy |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-09-14 01:11:56 Czym sie rozni koszulka Premium od Standart ??
Z wygladu niczym ? Material ? |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-09-14 02:49:26 A co to za klub ???:
INTERNETOWY KLUB DAWOO ESPERO Hmm...kubek cena z lekka jak Odyseja...Kosmiczna A co do koszulek to siem nawet bardzo podobają /karykaturka ŚWIETNA!/ z jednym wyjątkiem: dla mnie Zdecydowanie i wyłącznie ESPERO.OF.PL widzę jedynie w wersji "nowej" /jak naklejek "new design"/ czyli czcionka oryginalnych znaków z Espero ! Proszę o publikację takowego we wzora! P.S. Czy to tylko na białym T-shorcie ?? i czy możno już ewentualna zamawiać czy jeszcze ni ?? |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-09-14 09:37:39 nie ejszcze nei chce dokonca miec ten wzor zrobiony a potem bedzie juz monz go kupowac.
Na razie czekam tez na inne propozycje |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-09-14 11:37:49 OK JUZ MOZNA ROBIC ZAKUPY !!!!
Uruchomilem wszystko i obnizylem ceny maksymalnie wparawdzie i tak do niskich nie nalerza ale to zawsze cos To zapraszam do sklepiku http://butik.pl/espero
|
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-14 12:16:09 Bogdanie, na czarnych tlach koszulek butik.pl ma udostepnic usluge dopiero "kiedys" - na razie tylko biale.
Cena kubka tez uwazam za astronomiczna, butik przesadza, chociaz... chyba sie skusze Klub Dawoo juz zostal poprawiony a w sklepiku jest juz wiecej produktow. Do czcionki z naklejek new design potrzebuje wlasnie... czcionki, wzoru fonta. Recznie tego nie jestem w dobrej jakosci w stanie przerysowac, wiec jesli ktos ma ta czcionke... to nie ma sprawy. |
pszczoua ESPERO 1.5 16v LPG Przasnysz | 2003-09-14 14:00:56 czy bede w tym sklepie naklkejki z tym wzorek z koszulek??? ta karykaturka esperaczka bardzo mi sie podoba |
pszczoua ESPERO 1.5 16v LPG Przasnysz | 2003-09-14 14:03:35 jak dobrze pamietam to Łukasz GAJER (pozdrowienia) robil cos w plter.pl czy ten obrazek wystarczy zebym mogl go tam do nich wyslac do zrobienia naklejki? |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-14 14:55:57
Pszczoua, przeciez sa koszulki z karykaturka esperaczka Obrazek nie starczy, musi byc przerobiony na grafike wektorowa w np. Corelu Draw, ja sie na to zdecydowanie nie pisze (nie jestem grafikiem wektorowym, no moze w marnym stopniu), a praca wektorowca nie jest wcale taka tania nad obrazkami bitmapowymi Niedlugo zamowie sobie koszulke |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-14 18:08:24
Ja siedziałem trochę w grafce wektorowej, ale obecnie niestarcza mi czasu, zbyt wiele obowiązków się na mnie zwaliło. Jeśli jednak ktoś strasznie będzie potrzebował tego typu pomocy to postaram się wyskrobać troszkę czasu. ... i nawet zrobię to za darmo |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-09-14 23:01:40 Panowie mniejsza o oferowane produkty, sam pomysł jest jest swietny, zresztą obrany kierunek rozwoju klubu, strony bardzo mi sie podoba - flota zjednoczonych sił - Lasombra i Cwikus robią naprawdę bardzo dobrą robotę - fachowo, sprawnie, gustownie, z pomysłem robione aktualizacje, atrakcyjne nowosci jestem pod wrazeniem i doceniam Wasz wkład pracy, choć kiedys byłem głosnym krytykiem niektórych poczynań Władz wydaje mi sie obecnie, że wreszcie wizja została w sposób trafny skrystalizowana.
Choc z uwagi na ogrom zajec w ostatnim czasie - ostateczny powrót do Poznania z wygnania Mam nadzieje, że od października - kiedy to ze wszystkim uda mi sie już uporać będę ponownie czestszym a raczej stałym gosciem forum. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów i symatyków klubu |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-09-14 23:10:06 Aaaa laczego ni ma damskiego topa ze granatowem /niebieskiem?/ nadrukiem ???...ja bym chciałem taki!! P.S. ale oczywista z nowom czcionkom /cosik tam wysłałem do Ćwikusa -wewzór new naklejki / |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-14 23:18:29 Bogdanie, Twoj material bede sie staral przerobic na koszuleczki jak najpredzej, tzn musze najpierw zdobyc cos nowszego od Corel Draw 8, bo ten ledwo piszczy, swiszczy a i tak nie chce mi odpalac plikow spod nowszych edycji... jutro lece do kumpla po jedenastke, i bedzie robota wrzala Na razie prosze o chwilke cierpliwosci... I dziekuje Ci za wzor! Macieju75... powiem tylko jedno, za Lasombre i za mnie... dziekuje [ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2003-09-14 23:19:59 ] |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-15 00:56:18
A fuj. Choć rozumiem, że na ósemce czy dziewiątce plików zapisanych w nowszym Corelu nie da się otworzyć to i tak uważam, że do pracy (przynajmniej dla mnie) najwygodniejsza i najlepsiejsza Najbardziej przejrzysty układ, wystarczające funkcje. Mam w domu praktycznie wszystkie wersje Coerela po obecną 11- stkę i nadal twierdzę, że w 7- mce pracuje mi się najlepiej. Choć to naturalnie tylko oje zdanie i można się z nim niezgodzić |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-15 01:02:06 A tak korzystając z okazji, w tym miejscu również ponawiam swoją sugestię (poddaję pod rozwagę) o nieznacznej zmianie "statusu" klubu z internetowego na np. Ogólnopolski z powodów o których już pisałem (ale zawsze mogę przytoczyć ponownie).
Przede wszystkim dlatego, że nazwa internetowy naprawdę obniża jego rangę, a 100% Ogólnopolskich klubów jest i tak internetowych Ja wiem, że to czysto marketingowe zagranie, ale może by się jednak nad tym zastanowić ??? Naturalnie podana przeze mnie nazwa to jedynie propozycja i wszelkie sugestie będą sukcesywnie (mam nadzieję) rozważane. |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2003-09-15 01:23:15 Znaczy się Espero Klub Polska? |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-15 07:27:26 Jestem za... albo Ogólnopolski (razem.. mi sie tak przynajmniej wydaje Ogólnopolski Klub Espero... Internetowy Klub Espero... Espero Klub Polska sam juz nie wiem |