Podziekowania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chcielibysmy podziekowac za super spotkanie. GRUPA SLASKA JESTESCIE SUPER. A DLA TYCH CO NIE BYLI ------ZALUJCIE I TO BBBBBBBBBBBBARDZO. DZIEKI

To my dziękujemy, że się do nas "przykulałeś"
Chyba mogę tak powiedzieć w imieniu wszystkich obecnych na Zlocie ..

było cooool dawno nie byłem na tak zajefajnym zlocie

Dodam jeszcze, że bez Was nie byłoby takiego rekordu
Jeszcze raz dzięki Wszystkim za przybycie

Naprawdę nam było niezwykle przyjemnie gościć kolegów z tak daleka! ...było nie było kawał drogi przebyć musieli....i chwała im za to !!!...niejednemu by się nawet pomyśleć o przyjeżdzie nie chciało a co dopiero targać tyle kilometrów No ale opłaciło się! Ustrzeliliśmy rekordzik...Lego został KRÓLEM zlotu...a Tomek ze swoją uśmiechniętą facjatą wzudzał taką sympatię, że duuuużo uroku stracił by zlocik bez nich !!
Przyłączam się do podziękowań !
Do zobaczonka Panowie na kolejnym, jeszcze lepszym /dużo lepszym! / zlocie !!

dodam że nie jaram zielska a usmiechnietą facjate miałem w standardzie

Ja również chciałbym przyłączyć się do podziękowań zarówno dla kierowników z Warszawy jak i dla Dee Jaya z żoną i Plumpa z Krakowa. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś się spotkamy w tak licznym gronie.

Również sie przyłączam

i oby takich zlotów jak najwięcej

Szkoda ze mam tak daleko, jak ogladam zdjecia to bardzo zaluje ze mnie tam nie bylo, ale obiecuje wam ze w wakacje za rok sie zjawie na takiej imprezie, jedyny problem bedzie tylko z noclegiem bo na jeden raz niechcialbym robic takiej dlugiej trasy. Zoltar pojechalbys wtedy ze mna? We dwoch razniej

[ wiadomość edytowana przez: SaPeR_ dnia 2003-09-30 13:11:59 ]

Ja również dołączam się do podziękowań dla wszystkich którzy dojechali w nasze strony.Myśle że następnym razem nas nie zawiedziecie i też dotrzecie i nastepny zlot też będzie świetny.
I jeszcze mam specjalne podziękowania dla Bogdana za super opis na swoich zdjeciach a szczególnie na temat " mojej masy mięśniowej " .
Wielkie dzięki dla wszystkich i oby tak dalej

No to i ja się dołaczam BYLO EXTRA !! tylko tak dalej tzn częściej i wiecej !!!!!

raffsa