Paczcie co kupilem za 120 zyla!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wkoncu mam felgi do mojego maluszka z kumplem dzisiaj kupilismy w Rzeszowie 8 sztuk w sumie za 220 zl. Moje 120 i kumpla za 100. A zdjecie w profilu to srodkowe. Juz sie nie moge doczekac oponek. Dzisiaj z kumplem miezylisme je juz do mojego maluszka. Tyl pasuje jak ulal. Tylko przud cos tam sie gibocze. Mam pytanie do tych co maja takie felgi. Czym spilowaliscie felge zeby weszla do przodu? Na czym polegala ta operacja Z gory dzieki.

Jak za tą cene to super ja też poluje na takei felgi. W jakim sa stanie ??

Fajne, ale cena fajniejsza gdzie je dorwałeś ??? na szrocie ???

A ty jakiej masz szerokości fele 5 czy 5,5 ???

Swietne ja tez chce takie kupic ale za takla cene hmm gdzie ja takie znajde 3ekam na efekt koncowy jak beda zalozone

pozdro

zajebiste !!! ja takie cos robilem bo mialem krzywy jakis ten otwor centrujacy. Wiertara do niej kamien i jazdaaaa

To sa 5,5. Stan BDB nie bede musial nawet malowac. Kupilem je na gieldzie w rzeszowie. Gosciu powiedzial ze moze przywiesc tez 5. Z kumplem bylism zaskoczeni ze niekturzy nie mogo znalesc takich felg a my kupilismy 8 sztuk. Kumpel dzwonil do goscia za tymi felgami a ja pojechalem w ciemno ale na szczescie byly. Pomylilem sie w cenie tych felg. dalem za nie 115 wytargowalem Jak ktos jest zainteresowany to moge dac numer do tego goscia. Bierze 25 za sztuke.

No normalna cena giełdowa , a czy okazja poprostu dzień wcześniej komuś zgineły takie felgi z samochodu lub z całym samochodem , jakby się postarać i troche dołożyć to i jakieś aluski by się znalazły

Felgi sa super. W Gliwicach na gieldzie nigdzie takich nie ma
A widzial ktos aluski 12" ? Sa takie wogole ?

Fele naprawde fajne i to jeszcze za jaką cenę

Cytat:
Pomylilem sie w cenie tych felg. dalem za nie 115 wytargowalem Jak ktos jest zainteresowany to moge dac numer do tego goscia. Bierze 25 za sztuke.

jakim cudem zaplaciles za 4 fele 115 zyla skoro sa po 25 zl/ sztuka? bo wg moich obliczen cos nie pasuje!!

No fajne fele cena też oki, a po ile mają u was na giełdzie aluski ???

Cytat:
2003-09-30 15:58:32, erzet_ef pisze:
jakim cudem zaplaciles za 4 fele 115 zyla skoro sa po 25 zl/ sztuka? bo wg moich obliczen cos nie pasuje!!

Kumpel dal za sztuke 25 zeta ja mialem dac 30 zeta za sztuke bo kupowale u innego goscia ale powiedzielismy mu zeby nam spuscil przynajmniej na parking 5 zl. i tak to sie skonczylo. Ja tez modglem kupic felgi u tego goscia co qmpel po 25 ale musial bym poczekac tydzien A droga do rzeszowa kosztowala mnie by 30 zl wiec wolalem kupic te za 30.

Aluminiowe felgi takie jak ma Kostek w swoim maluszku kosztuja 65o zl z oponkami i tak mniejwiencej chodza.

A te ziemniaczki w głebi po ile za kilo??

Cytat:
2003-09-30 16:53:00, Lo3eK pisze:

Aluminiowe felgi takie jak ma Kostek w swoim maluszku kosztuja 65o zl z oponkami i tak mniejwiencej chodza.

to jak za darmo u nas na giełdzie czasami tyle kosztuje felga stalówka cc z oponą...