MotoNews.pl
9 Poszukuje kutych korbowodów i jakiejs mocniejszej głowicy (26686/0) - PT

Poszukuje kutych korbowodów i jakiejs mocniejszej głowicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie nie wiecie czy nie robili jakis modeli co miały te elementy???bo bardzo bym chciał na wiosne załozyc turbinke i zrobic tak wszytsko zeby nie wybuchło. wiem ze robili zastawy 1.3 na wtrysku ale nie wiem jak sie ma głowicawał i korbowody.
thx za kazde info

Do czego to?? Jeśli do kaszla to kumpel przebąkiwał mi kiedyś coś o kutych tłokach (użuwane) do 650. Ostały mu się bo szkoda było mu je sprzedać wraz z malcem wrc. Popytam sie!!

do kaszla ale nie 650

do zastavy 1,1 jest plan wstawienia turbo od uno 1,4 moze ale do tego potrzeba wzmocnionych elementow zeby nie rozwalilo silnika tak jak black_panther pisal

korbowody pasuja od 1.3 ale nei wiem czy sa mocniejsze. a głowica, tłoki maja wieksza srednice a wiec i w głowicy bedo wieksze komory. ide sie zapoisac na forum zastawy i pogadac z kolesiami.

Cytat:
2003-10-01 09:25:22, simon_pg pisze:
Do czego to?? Jeśli do kaszla to kumpel przebąkiwał mi kiedyś coś o kutych tłokach (użuwane) do 650. Ostały mu się bo szkoda było mu je sprzedać wraz z malcem wrc. Popytam sie!!

Ja bym był chętny na takie korbowody, jak możesz to dowiedz sie ile za nie chce...

a ja na tłoki tylko zależy jaki wymiar