Alfa Lasombry - FOTKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj Lasombra wpadł do mnie razem ze SpeedR-em.
Wracali ze Starej Miłosnej więc mieli po drodze Rembertów i zachaczyli o moją hawirkę.
Sorki za jakość zdjęć, ale fotki były robione na szybko bo baterie już w aparacie padały, a po za tym było już "szaro" na dworze, dlatego fotki troszkę "sztucznie" rozjaśniłem aby coś było widać.

jest zajebista. Gratuluje zakupu. Niech ci sie kola kreca

Cudo...
Ja też zawsze szalałem za tym autem...
Ale tylko ten model, bo teraz po liftingu spierdolili jej przód.

bardzo zadbana z tego co widze

Auto super. Gratuluje zakupu. Szerokiej drogi.

Pieknie ma w srodku i ten bialy kolorek calkiem calkiem sie prezentuje..... ale miejmy nadziej,ze bedzie ci sluzyc, bo te alfy to roznie z nimi, uwazaj na klime,bo potrafi czasem pierdyknac (jak jest)... bardzo ladne auto GRATULACJE

Ogolnie alfa podoba mi sie "z przodu i z tylu" - linia boczna samochodu jest jakas taka nijaka. Ale to pisze w stosunku do wszystkich alf, nie do Twojej.

Tak konkretniej i blizej tematu mowiac, zajebisty samochodzik . Gdybym mial podobna okazje, pewnikiem tez bym sie skusil z rodzicami... . Super

bardzo mi sie podoba

Ja również gratuluję zakupu, niezła bryka......a swoją drogą to chyba była niezła okazja pomijając już ten pasek i rysy na lakierze. Porównałem cenę z kalkulatorem i wyszło mi 10 tyś różnicy. Muszę się nauczyć targowania od Lasombry

alfy wszystkie są fajne a w szczególności te 2.5 v6 i wieksze ale to tylko fiacik i sie sypią wiem z doświadczenia
swiece najtansze to TS kosztują 400pln szt tylko ze wymienia sie je co 100 tyś mój kumpel akurat musiał wymienić bolało go
ale autko ogólnie zaje ...

Poniewż wszyscy przede mną pochwalili samochód to nie będę już powielał komplemantów

Mam tylko dwa pytania.
W którym miejscu planujesz przykleić klubową naklejkę?
Czy on czasem nie był walnięty z przodu?

Czy to któryś z klubowiczów stoi połamany w tle ostatniego zdjęcia? Lasobrę i SpeedR-a poznałem

Cytat:
2003-10-02 16:33:09, Martinezzz pisze:
Czy to któryś z klubowiczów stoi połamany w tle ostatniego zdjęcia? Lasobrę i SpeedR-a poznałem

Brat lukasza

Auto jak auto. To, ze w katalogach iles warte nic nie znaczy... Chyba tylko osiol dalby za taka Alfe 40 tys. zl

Brakuje felg i zawiecha klasa full allroad

Ogolnie wrazenie niezle

jakich felg to sa felgi aluminowe 15 calowe
a zawieszenie bardzo mi sie podoba

Cytat:
2003-10-02 16:36:41, Zoltar pisze:
Cytat:
2003-10-02 16:33:09, Martinezzz pisze:
Czy to któryś z klubowiczów stoi połamany w tle ostatniego zdjęcia?

Brat lukasza

Łukasz go bije?

O kur... ale wtopa

Racja, sa 2 czy 3 rodzaje felg, a ja mam w pamieci te biale

ale sam widzisz, ze 16" to minimum, co ?

hehe ale wy jestescie uparci ale wg mnie jedyne 16 jakie moge miec to 185/60/16 bo drugie mi nie pasuja 195/55/16
bo sa juz wg. mnie za cienkie
a te pierwsze sa ok
ale i tka nie mam na razie pieniedzy to nawet niemam co marzyc o 1500 zl na felgi i 1000 zl na opony

185/60/16 ?

Do niej wstaw 205/50/16

Co do mojego "połamanego" brata to jest to skutek wypadku motocyklowego - bezwład w lewej ręce - nerwy lewej ręki wyrwane z kręgosłupa.
Wypadek miał miejsce 2 lata temu i był przeze mnie opisywany jeszcze na pooprzednim starym forum Espero - NetHit
A co do nowych opon które bym tam wstawił to były by to 195/55/16....

wiem i taki rozmiar moge zlaozyc ale na wiosne w przyszlym roku... bo finanse mam katastroflanym stanie...
jako bananowy chlopiec zastanwaims ie czy nie wziac urlopu dziekanskiego i gdzies sobie nie popracowac przez pol roku na pelen etat...

Łukasz , przepraszam ze pytam, ( nie obraz sie) ale czy nie ma szans na zregenerwoanie sie polaczen nerwowych ?