Czarny maluch biale felgi...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pasuje taka kombinacja jak w temacie ? bo ja tak bede mial

Jak już będziesz miał, to Ci powiem czy ładnie

Nieźle będzie wyglądało ... BARDZO się ciesze że zmienisz te mierne fele na których się teraz poruszasz. I NA GLEBĘ GO kurde ...

Ja kocham białe fele . A te rozjaśnią nieco twoje autko, myślę że będzie spoko.

Z gleba to poczekam bo nie mam kasy na amorki... a przerabiac to nie wiem... a zreszta... tyle sie naczytalem ze juz nie wiem co mam robic jedni pisza zeby dodac pioro... inni zeby nie dodawac... (ja nie bede dodawal) ... tyl... sprezyny od trucka na pol lub -1zwoj i zahartowac .... Jeszcze musze pomyslec ! Bo zepsuc mozna od razu bez problemu...

Cos takiego - tylko ze ładniej.
Nie mogłem znalesc żadnych białych felg !!!!!! w dobrej jakosci .

Wow ale ja bede mial 4szt od BISa a te chyba od Lady czy CC

Heh nie znalazłem takich.
Ale cos w tymstylu bedzie wyglądał !!
Czyli lepiej niz teraz - aha jaka siatka poleci we wloty ?????
I tak mysle moze by tak chromowane zderzaki - nabrało by to wyglądu na chromach !!!!

caly czas sie zastanawiam... moglem zostawic obramowanie szyby srebrne no ale... ja nie narzekam... moze i by bylo lepiej ale mi sie i tak podoba a dorwac chromy bez rdzy to ciezko :/

Przynajmniej u mnie w ZG bo nie wiem jak w innych miastach...

[ wiadomość edytowana przez: bRq dnia 2003-09-26 22:14:30 ]

Mysle że bedzie oki, ważne żeby tobie sie podobało!!

Gdyby nie brak czasu juz na zlocie pojawiłyby sie chromy .
Dziadek ma przygotowac pare kompletów ...

A twoje auto wyglądałoby tak :

Ps. Auto mcquena przemalowane na czarno off corz ....

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2003-09-26 22:46:45 ]

heh Paint rulez ? ;]
zderzaki jutro zobacze na szrocie bo ide po 1 felge ;] ale takie chromy nadkola to fajne ale nie ma nigdzie takich :/ widzialem tylko plastic shit :/

od razu powiem ze grafika ze mnie nie bedzie heheh ale zeby porownac wystarczy !

kontaktuj się ze mną w sprawie nadkoli.

Takie nadkola to 100 - 120 zł z wysyłką.
jak jestes chetny daj znac znam dostawce

Stary jak zmienisz te felgi to mi sie bedzie podobal
i jeszcze jednoo zaluz zwykle klosze lub zmieni na lampy od eleganta bo przyciemnione nie sa fajne :p ale to kwestja gusut

pozdro

Popatrz na to :

pięknie wygląda czarny maluch na białych felgach , podoba mi sie tez jak jest wymalowana felga na srebrno tak jak u rekina

kurde... fajnie wyglada czarny ze zderzakami z chromem musze gdzies na szrocie wytargac takie

Fajnie wyglada biały maluch na czarnych felgach. Wydaje sie większy a jak sie jeszcze dołoży koła 145 zimówki to wogóle agresor