MotoNews.pl

Jakie sa u Was ceny czesci do [125 p]??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie dzis bylem na belchatowskim zlomowisku i pytalem o przednie klosze do kierunkowskazow gosc mi zaspiewal 5 zyla za sztuke!!! Czy to duzo czy malo??Zglupialem normalnie...Jeszcze jedno czy orientuje sie ktos gdzie w rejonie Bełchatowa sa jakies szroty?? Za odpowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam cala BRAĆ FAITOSKĄ!!! 125 p Forever!!!

Ale o ssso chozzzi???Znaczy to 5zł to duzo? Nic nie kapuję...

5zl to nie duzo! jak ostatni mialem kupowac nowy klosz to zawolali mi 18zl a cala lampa razem z kloszem kostuje teraz 28zl i podobno jest coraz trudniej dostac przedni klosz osobno! 5zl to prawie jak zadarmo!

niektórym juz sie w bańkach przewraca, 5 PLN za klosze to duzo a co mja powiedziec wszyscy z nowymi autami kiedy placa po 200 i wiecej PLN

Dzieki za oświecenie mnie Wieceidopiero co raczkuje w temacie Fiata wiec nie mam pojecia jak stoja ceny czesci ale skoro mowicie ze to prawie darmo (Guncin) to macie racje Bracia Jutro smigam i kupuje te klosze, moze uda mi sie rowniez tylne zdobyc to tak na zapas Pozroowka for All !!!

Hehe dioda - najpierw Fiata kup, a potem klosze

5 zł za sam klosz? chyba ich poj... i to za sztuke???????????????
ja za obie LAMPY tylnie razem z zarówkami i lampe cofania dalem 5 zł...............

Dioda ja cie oprowadze po bełchatowski szrotach ze mną nie zginiesz

ja jak wchodze na szrot to z pustymi rekoma, jak wychodze to zawsze mam komplet lamp przod i tyl, a ostatnio nawet cewki i silniczki wycieraczek, a co do tych 5 zlotych to drogo, za piataka na pierwszym lepszym zlomie masz caly komplet lamp, bo oni i tak tak to musza wyjac, najczesciej tłukąc.