MotoNews.pl

[s] drzwi laminat 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, chcialbym kupic drzwi z laminatu. Forti napisal ze moglby sie tym zajac. w przypadku gdyby byly conajmniej 3 osoby koszt drzwi wynioslby 150 zl za sztuke. Wykonane bylyby z wlokna szklanego i pokryte bialym zelkotem.
Ja jestem pierwszy i szukam conajmniej jeszcze dwoch zainteresowanych.

w zaleznosci od wykonania moglbym przyjac 2 szt na klate

rozumiem ze 2 sztuki czyli lewe i prawe?

jelsi sie je dal polakierowac tak zeby nie bylo widac ze sa "inne" z zewnatrz, beda mialy zawiasy itp itd to tak.

Tak bedzie mozna je polakierowac i beda mialy otwory na zawiasy i zamek. Beda 1:1 z orginalem.

zawiasy napewno musielibysmy zamontowac sami. Polakierowac napewno tez sie da, ale rowniez przypuszczam ze we wlasnym zakresie.

jestem chętny ale wziołbym po nowym roku czyli koło 3 4 styczni bo bedzie kasa.... jak bys mogl fotki zapodac tu lub mac92@o2.pl

fotek nie moge niestety zapodac bo drzwi beda dopiero odlane gdy sie zdecydujemy. Drzwi moga byc tylko od eleganta.

to sa cale drzwi tzn rama itp czy tylko poszycie zewnętrzne?

Drzwi by byly cale przod i tyl potem klejone ze soba i wygladaly by jak orginalne. Tu jest blotnik wykonany przezemnie do mojej bejcy.
Jest mozliwosc zrobienia jakichkolwiek drzwi ale w posiadaniu jestem drzwi od eleganta bo takie mam i to nie dlugo bo probuje sie go pozbyc

[ wiadomość edytowana przez: forti dnia 2009-12-08 20:09:56 ]

to kto bylby konkretnie zainteresowany?

Ja również byłbym zainteresowany prawymi i lewymi

to fajnie bojest nas juz dwoch, czekamy na 3

ja TYLKO i wylacznie z ST

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2009-12-09 14:14:15 ]

Jak dostarczycie ST to zrobie dla was ST i bedzie was 3 juz.

Jak ST to moze i 4

Skoro ST to jest nas 5

5 turbo dosatrczy;p

jak był by ST/FL też był bym chętny ale przed zakupem muszę zobaczyć fotki jak wyszło

ST/FL 1. kpl