światła

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc chłopaki mam pytanko.]
ostatnio w sklepie wpadł mi w ręce spray do malowania lamp tylnych na jednolity kolor, nawet mi się spodobało. czy ktoś z was już robił coś takiego, ewentualnie czy macie jakieś doświadczenia. facet który obsługiwał to stoisko powiedział że to się maluje lampe z zewnątrz. mam wiśniowe espero jaki kolor doradzacie i jak to zrobić żeby był efekt? aha widziałem coś podobnego u Łukasza Gajera. piozdrawiam czekam na rady.

gadaj z lukaszem gajerem...maluje sie od zewnatrz...jak masz wisniowe to zarabiscie wyglada wlasnie na czerwono polakierowane..ktos tutaj tak ma i jest miodzio..ale wszystko cacy dopuki nie trafisz na zlosliwego policjanta..albo np nie wezmiesz udzialu w programie DROGOWKA) wtedy beda klopoty..

Sam myślałem by przyciemnić szybki i światła. Mam srebną strzałę i całkiem by to wyglądało, ale mam pecha do kontroli policyjnych więc chyba sobie daruję

jestem ciekaw dlaczego takie preparaty są w sprzedaży skoro są niedopuszczone przez prawo tzn "policja się rzuca"

Cytat:
2003-03-28 20:42:02, Tomek2 pisze:
jestem ciekaw dlaczego takie preparaty są w sprzedaży skoro są niedopuszczone przez prawo tzn "policja się rzuca"

Tak samo jest z anty-radarami...

Jedyne wytłumaczenie to chyba to, że nasz kraj jest rządzony przez idiotów...

Jak chcesz byc lzejszy o dowod rejestracyjny i pare zl to naprzod.

Cytat:
czesc chłopaki mam pytanko.]
ostatnio w sklepie wpadł mi w ręce spray do malowania lamp tylnych na jednolity kolor, nawet mi się spodobało. czy ktoś z was już robił coś takiego, ewentualnie czy macie jakieś doświadczenia. facet który obsługiwał to stoisko powiedział że to się maluje lampe z zewnątrz. mam wiśniowe espero jaki kolor doradzacie i jak to zrobić żeby był efekt? aha widziałem coś podobnego u Łukasza Gajera. piozdrawiam czekam na rady.

Jezeli zrobisz na czerwono owszem fajnie bedzie to wygladalo al ekierunek bedzie swiecil na czerwono niestety i policja si eczepia. Zreszta malo jest esperakow z czerwonymi kierunkami wiec bylo by to zawsze cos innego. Ja mam na czarno przyciemnionekierunki i swieca na zolto. Wiadomo ze policja jak chce to sie przyczepi do wszystkiego ale mysle ze do czerwonych kierunkow bardziej.

A co do malowania lamp najlepiej jak bys je wyjal razem z bleda okleil gazetami i tasma pozostale misjsca i psikal sprejem kilka warstw dotad az uzyskasz taki efekt jaki bedziesz chcial.