MotoNews.pl

[s] Fiat 126p A-gr

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule. Zastanawiam się nad sprzedażą Fiata 126p.
Krótki opis
Auto rozłożone w częściach:
- Budka 1985r po moim św. Pamięci Dziadku w super stanie wyczyszczona z konserwacji itp. do obspawania i do naprawy dwie małe dziury na przednim pasie.
- 2 - silniki pełna A-gr bez przebiegu na wałkach 555 złożone przez Rutkowski Motor (moim zdaniem najlepsze silniki w Polsce min. Kulpiński na nich jeździ a kiedyś duża część rallycrossowców)
Jeden z silników na orginalnym wydechu Kałuży z dużą miską olejową do wyścigów, na wale korbowym z bisa(gwarantowane ok 42-44km nie jest mocno doprężony) drugi treningowy ok 40-42km (silniki jeszcze nie odebrałem od Janka poskładanych)
- Dwie skrzynie biegów krótkie 3,4 oryginał Kałuża MTSP (jedna rozłożona celem wymiany łożysk, druga na pełnym syntetyku poskładana krótko używana)
- 4 x Bilstein zakupiony w 2006r w Zerkopolu
- 8 razy chromowany zderzak w perfekcyjnym stanie + chromowana bateria Helli do nich
- 4 x kolce
- wiele felg i opon
- dystanse 2cm oraz 1cm aluminiowe z podtoczeniami pod piasty
- do tego nowe sprzęgła, wahacze, ukł. hamulcowy itp itd. poł garażu mam zachomikowanych taili do tego auta silniki i skrzynie(po przebiegu ok 5tyś km) kierownice z nabami, poliwęglan.

Tylko kontakt telefoniczny bądź na maila rallymike@op.pl nr.tel.509 422 929 wyśle fotki itp

fotki silnika i większość taili dostępna w galerii na forum pod moim nickiem.

Cena jaka mnie interesuje to w zasadzie zwrot kosztów za skrzynie i silniki ok 9000zł sprzedaję tylko w całości.

Aha jeszcze do tego 4 x wypiaskowane i pomalowane alufelgi tzw. Rosjanki

a jakie ma wyposażenie
klatka?
fotel?
pasy?

Miałem klatkę Kałuży ale tutaj chciałem od Irka Ireco założyć i jak będziesz chciał klatkę dostaniesz w pakiecie skręcaną. Kubeł jest jakiś Bimarco a pasów chyba nie ma. Homologowane kubły jeżdżą u mojego znajomego więc jest bez nich. pzdr