Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rallymike Fiat 126p częstochowa | 2012-07-26 18:24:33 Jak w tytule. Zastanawiam się nad sprzedażą Fiata 126p.
Krótki opis Auto rozłożone w częściach: - Budka 1985r po moim św. Pamięci Dziadku w super stanie wyczyszczona z konserwacji itp. do obspawania i do naprawy dwie małe dziury na przednim pasie. - 2 - silniki pełna A-gr bez przebiegu na wałkach 555 złożone przez Rutkowski Motor (moim zdaniem najlepsze silniki w Polsce min. Kulpiński na nich jeździ a kiedyś duża część rallycrossowców) Jeden z silników na orginalnym wydechu Kałuży z dużą miską olejową do wyścigów, na wale korbowym z bisa(gwarantowane ok 42-44km nie jest mocno doprężony) drugi treningowy ok 40-42km (silniki jeszcze nie odebrałem od Janka poskładanych) - Dwie skrzynie biegów krótkie 3,4 oryginał Kałuża MTSP (jedna rozłożona celem wymiany łożysk, druga na pełnym syntetyku poskładana krótko używana) - 4 x Bilstein zakupiony w 2006r w Zerkopolu - 8 razy chromowany zderzak w perfekcyjnym stanie + chromowana bateria Helli do nich - 4 x kolce - wiele felg i opon - dystanse 2cm oraz 1cm aluminiowe z podtoczeniami pod piasty - do tego nowe sprzęgła, wahacze, ukł. hamulcowy itp itd. poł garażu mam zachomikowanych taili do tego auta silniki i skrzynie(po przebiegu ok 5tyś km) kierownice z nabami, poliwęglan. Tylko kontakt telefoniczny bądź na maila rallymike@op.pl nr.tel.509 422 929 wyśle fotki itp fotki silnika i większość taili dostępna w galerii na forum pod moim nickiem. Cena jaka mnie interesuje to w zasadzie zwrot kosztów za skrzynie i silniki ok 9000zł sprzedaję tylko w całości. |
rallymike Fiat 126p częstochowa | 2012-07-27 08:09:08 Aha jeszcze do tego 4 x wypiaskowane i pomalowane alufelgi tzw. Rosjanki |
point legionowo | 2012-07-27 09:27:28 a jakie ma wyposażenie
klatka? fotel? pasy? |
rallymike Fiat 126p częstochowa | 2012-07-27 19:39:54 Miałem klatkę Kałuży ale tutaj chciałem od Irka Ireco założyć i jak będziesz chciał klatkę dostaniesz w pakiecie skręcaną. Kubeł jest jakiś Bimarco a pasów chyba nie ma. Homologowane kubły jeżdżą u mojego znajomego więc jest bez nich. pzdr |