NOWY KLUBOWICZ - FOTKI właściciela

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma 22 lata i też na imię ŁUKASZ
Pojawi się w tą niedzielę na zlocie pod M1

ale fotki nie dzialaja...

Działaja

hehe Moto Transus na półczyńskiej

jak by co to szepnijcie o Tomusiu znają mnie tam

he he widzialem ten samochodzik chyba jakies dwa tygodnie temu, prawdopodobnie w REDUCIE w alejach jerozolimskich

Czy temat ma nam sugerowac, ze przybedzie nam jedna klubowiczke?

nie klubowiczka tylko klubowicz. Dobrze bedzie nas wiecej i moze wiecej ludzi bedzie przyjezdzac na spotkania bo ostatnio bylo 5 esperakow. Czy naprawde w niedziele wieczorem nikt niema czasu czy wiekszosci niechce sie przyjezdzac?

Dla mnie tylna blenda jest bleee, nie lubie takich klimatow jak zamalowywanie lamp i robienie z tylu samochodu "ciemnej dupy"... w dodatku odlepione znaczki odbieraja przy takim ciemnym tyle moim zdaniem charakter samochodu

^^ Krytyka konstruktywna ^^

A teraz cos po ludzku. Ogolnie ok... procz powyzszego. Ladnie pomalowane felaski... marza mi sie takie na zime. Końcówa tez nie jest zla... chociaz czasem bardziej podobaja mi sie koncowki przyblizone do ksztaltu dupy samochodu.

Jest fajnie...

w tle 1 zdjecia tez jest espero-trza bylo od razu dwoch zapisac chyba ze to juz siaskies klubowe

Co do autka-podzielam zdanie Cwikusa

A mnie sie ta pomalowana dupa wlasnie podoba i bez znaczkow wyglada jeszcze lepiej. Tylko lakier na tylne lampy polozony byl troche nienajlepiej... Ogole mi sie podoba

Cytat:
2003-10-02 20:27:55, QLogic pisze:
A mnie sie ta pomalowana dupa wlasnie podoba

Mogłeś trochę kulturalniej napisać, że ta dziewczyna jest w twoim typie

Cytat:
Mogłeś trochę kulturalniej napisać, że ta dziewczyna jest w twoim typie

No właśnie! Mogłeś napisać:
"A mnie się ta farbowana blądynka właśnie podoba"