| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
LUGOL F&F MEMBER Fiat 125p Warszawa | 2012-08-10 22:09:47 Witam z bólem serca sprzedaje malucha, którego dosyć długo szukałem. Kupiłem go od Żurawia. Maluch miał posłużyć jako baza do rajdówki z innym silnikiem, dlatego szukałem takiego ze zdrową budą i ten właśnie taką ma, dodatkowo ma oryginalny lakier, trochę wypłowiały, trzebaby go trochę przepolerować. Autko ma bardzo dobry silnik, z przebiegiem 50 tys. od nowości. Auto kupiłem rok temu i zacząłem przeprowadzać pierwsze modyfikacje, założyłem licznik od cinquecento sporting z obrotomierzem, sportową kierownicę z dedykowaną nabą nie jakąś domową wydumką, założyłem nowe zwrotnice z przodu, łożyska i okładiny hamulcowe, kupiłem też nowy akumulator i środkowy panel od bisa. Miałem już kupe części do swapa, mocowanie silnika, flanszę, silnik od Fiata Punto, tarczowe hamulce i... no właśnie i kompletny brak czasu. Maluch stoi już od pół roku i tylko pająki mają radochę. Czasem go przepalam, żeby się nie zastał. Maluch ma jeszcze kierunkowskazy białe przednie, boczne i tylne od eleganta (dzisiaj towar deficytowy). Żuraw włożył skrzynie od bisa, która jest dłuższa, ale przy 60 km trochę wyje, mam zwykłą, którą miałem zakładać ale oczywiście nie miałem kiedy, mogę ją oczywiście dorzucić. Maluch jest w 100% sprawny, nie ma przeglądu a OC ma ważne do września. Szkoda, żeby stał pod chmurką, ja nie mam dla niego czasu, polecam pasjonatom i ludziom chcącym zbudować rajdówkę bo to dobry egzemplarz a w woj. mazowieckim już bardzo ciężko o takie. Więcej info pod nr 606 299 369, ze względu na pracę proszę dzwonić po 18 lub pisać na maila lugol3@wp.pl.
Cena 1500 zł, oczywiście do negocjacji, bez kierownicy, licznika i wupexa 1300 zł. Mogę się również zamienić na coś ciekawego, może być motorynka z papierem w bdb stanie lub skuter. |
LUGOL F&F MEMBER Fiat 125p Warszawa | 2012-08-24 20:07:58 Z racji tego ze zaraz nie bede miał go gdzie trzymać PILNIE SPRZEDAM, rozważę każdą propozycję
|
LUGOL F&F MEMBER Fiat 125p Warszawa | 2012-09-04 18:38:09 Do dnia 9 września sprzedam za 800 zł tak jak stoi |