| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Andy Lada 2106 Stalowa Wola | 2003-07-12 12:15:30
Miły nigdy nie mów NIGDY |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-07-12 18:47:55 . ... Znaczy sie co?
Fajne dupy i zdjecia sa na tej stronie estonskiej, tak? ...
Bo nic wiecej nie rozumiem w temacie demoralizacji ... |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-07-12 19:31:07 No tak - przy okazji ład wyskakują jakieś okna preglądarki z laskami. |
Grzegorz75 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 21093 Zgłobice | 2003-07-12 22:44:54
Spoko nie jesteśmy tu jakimś ugrupowaniem purytańskim [ wiadomość edytowana przez: grzegorz75 dnia 2003-07-12 22:47:44 ] |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-07-12 23:55:16 Akurat to mi wyskoczyło - właśnie ten xxx.
Aczkolwiek Grzegorz widzę, że w tych kwestiach jesteś dobrze obeznany - ciekawe co na to Twoja żona? Żartuję. |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-07-13 03:44:08 Panowie, chciałem coś przy okazji powiedzieć:
otóż skończyłem swoją część roboty nad prezentacją modeli. Teraz właśnie wszystko wgrywam do sieci. A ponieważ wgrywanie trochę zajmie (kilka godzin) więc za te kilka godzin jak się wgra podam adres. A teraz piszę to w samym środku nocy, albowiem właśnie teraz skończyłem. Także w dzień sobie będziecie mogli obejrzeć. Aha, ostatnio bardzo dużo pracowałem nad tą stronką, wczoraj i dziś to dwa dni pod rząd w nocy siedziałem i dosłownie cały dzień mi to zajeło. Wiem, że pomyślicie, że pewnie muszę mieć coś z garem, żeby po nocach nie spać i w internecie grzebać. Na szczęście teraz ja swoje skończyłem i mogę sobie trochę odpocząć. Ja skończyłem swoje, natomiast całość będzie skończona jak będą teksty, ale to niezależne ode mnie. Po prostu jak dostanę teksty to tylko wrzucam + ewentualnie jakieś drobne teksty i gotowę. Chciałbym też przy okazji powiedzieć, że jak już obejrzycie sobie moje dzieło w sieci, to oczywiście poproszę o uwagi, komentarze, co Wam nie pasi itp., żebym wiedział jakie błędy popełniłem i żebym wiedział co o tym sądzicie. Poza tym też chciałbym też powiedzieć, że każdy jak będzie chciał, to może dołączyć się do opisów (jak chce, bo nie zmuszam przecież nikogo). Tzn., że kto będzie chciał, to będzie mógł opisać co sądzi o takim modelu jaki posiada (czyli właściciele "110" o "110", właściciele "Zhiguli" o "Zhiguli" itd.), zalety wady itp. poza tym jak ktoś będzie chciał, to będzie mógł się dopisać co można stuningować w takim modelu (jeżeli oczywiście posiada tuning). Tak więc link do strony jeszcze raz powtarzam podam za kilka-kilkanaście godzin (bo teraz cały czas się wgrywają materiały do sieci), ale zapewniam, że swoją częśc roboty już skończyłem. |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-07-13 03:48:12 A jeżeli myślicie, że jak przed podaniem przeze mnie linku wejdziecie pod ten adres co poprzednio i coś nowego tam zobaczycie - to się mylicie. Ostatecznie zdecydowałem się zmienić formułę a i adres jest trochę inny.
Ps. W każdym zdjęciu (bez względu na to z jakiego kraju), gdzie samochód miał tablice rejerstracyjne zostały one przeze mnie zasłonięte. |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-07-14 14:52:31 Panowie, miałem już wczoraj to wrzucić do sieci, ale jeszcze wystąpiły drobne błędy (niektóre zdjęcia się nie wyświetlają), więc jeszcze muszę drobne poprawki wprowadzić. |
andrzej_krakow (S) MEGA ŁADZIARZ Złom 2105 aktualnie Warszawa | 2003-07-15 02:16:27 I jak tam stronka Miły, nie mogę się doczekać!!!!
Andrzej |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-07-15 05:03:59 Jeżeli chodzi o wykonanie, to moja robota jest już gotowa, tylko trochę mam problemów z wysyłaniem do sieci. Sam przez to jestem cały w nerwach, nie śpię po nocach bo nad nią pracuję, ale dobra: zeby Was nie denerwować i żebyście nie myśleli, że Was próbuję oszukiwać, to będziecie mogli już teraz oglądać sobie tak "przedpremierowo". Otóż już mówię co jest jeszcze nie tak:
1. Brakuje dużo zdjęć (zwłaszcza w grupie 110), zamiast fotek pojawiają się puste kwadraciki. Nie wiem czemu 2. Strona tytułowa (indeks, czyli tzw spis modeli z linkami) to co teraz będziecie mogli zobaczyć, to nie będzie to, co planuję zrobić. Indeks też będzie ze zdjęciami, bo na razie to są wypisane tylko linki. Po prostu niestety na razie tylko to udało się zrobić, ale z tym indeksem też będzie lepiej. 3. Tam gdzie brakuje tekstów, tzn. że będzie trzeba poczekać jak zostaną przetłumaczone (nie zależy to ode mnie). 4. Będę dalej starał się nad tym pracować, bo teraz jest piąta rano. Idę spać, bo całą noc nie spałem. Może jak moi rodzice wrócą z wczasów to ojciec (informatyk) albo brat (który też się zna) mi trochę pomogą powstawiać to do sieci, aby działało. Bo obecnie to jestem pod opieką dziadka cały czas (to info dla Piotra_Kraków, żeby kuratora mi tu nie walnoł czasem, także ze mną jest wszystko jak trza). Także Andrzej jeszcze raz powtarzam: Wizualnie wszystko skończone. Strona tytułowa również. Ta która teraz Ci się wyświetli w podanym przeze mnie poniżej linku, to nie jest ta, która ma być ostatecznie. Wizualnie jest gotowe tylko powtarzam, z wysłaniem do sieci jest problem i to co jest skończone wizualnie nie zawsze wyświetla się w przeglądarce. A TERAZ JUŻ CI PODAJĘ LINK DO PRYMITYWNEJ (NA RAZIE OCZYWIŚCIE - BO PÓŹNIEJ JUŻ PRYMITYWNA NIE BĘDZIE) STRONY TYTUŁOWEJ: members.lycos.co.uk/miloszk/nowa%20formula/ |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-15 12:48:52 Super! Naprawdę napracowałeś się! Dziękujemy!
P(i)Es: Miły -> czy cyt: "zbryzgiwacz tylniej szyby z wycieraczka" przy Niwce typ Fora to cos innego, niż standardowy spryskiwacz, czym toto bryzga na szybę i czy to aby jej nie zniszczy [ wiadomość edytowana przez: mariusznia dnia 2003-07-15 12:49:41 ] |
boreg VW T-23 warszawa | 2003-07-15 14:45:03 Mily, rewelacyjna stronka!!! Takie zebranie informacji musialo kosztowac ogromna ilosc pracy.
Podziekowania. |
andrzej_krakow (S) MEGA ŁADZIARZ Złom 2105 aktualnie Warszawa | 2003-07-15 16:48:04 Zapowiada się naprawdę nieżle!!!!! Z tym że nie wiem czy umieszczenie na stronce mojej "Ropuszki" to najlepszy pomysł bo nie jest ona w stanie oryginalnym - zderzaki z kłami od starego kanta. O ile w przypadku pierwszej wersji 2101 - ki nie rzucałoby się to w oczy bo oryginalne były podobne to przy modelu 21013 owszem (kratki w tylnych słupkach, światło cofania pod tylną prawą lampą ) Ale jak już powiedziałem - stronka zapowiada się naprawdę super!!!!
Andrzej |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-07-15 16:54:47 Jak wiecie, to niespecjalnie przepadam za Milym oraz Jego teoriami zyciowymi eksponowanymi w wieku 15 lat ...
Ale jedno przyznam. Mily napracowal sie przy budowie Tej Strony i sa tego efekty. I to naprawde duze i wymierne. Warto poczytac i zajrzec na "Jego" czy tez "nasza" strone. I tez dziekuje. I pozdrawiam, Przemek |