Jak dostać sie w szeregi F&F....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od wakacji prubuje dostać sie do klubu i nic zero odpowiedzi furka jak jest taka jest mam dopiero 16 lat i narazie to udało mi sie zrobić z boba mojej mamy(teraz jest już mój)włozyłem w niego dużo czasu pracy i kasy.. prawka nie mam ale na zamknietym torze wykreciłem najlepszy czas z pośrud ok15 doświadczonych kierowców i ich extremalnie zrobionych bobów TERAZ prosze o waszą opinie na temat mojej fury niedługo auto zostanie doposażone w alu fele które sie właśnie maluja ,co do silnika to sam jeszcze nie wiem ale napaliłem sie na 1.1 zobaczymy co z tego wyjdzie....Dzięki

k shell kolegi

oto Thomas i jego malan.

Twoje zgłoszenie do klubu wyglada tak..."chce przystapic do klubu bo chcialbym miec naklejke F&F". Daj spokój. Jak ci tak bardzo zalezy to wez sobie sciagnij skads logo, naklej i jezdzij jak ci bardzo zalezy. Chyba bedzie trzeba napisac pozadny regulamin..
pozdro

heh spoko nie wiedziałem co napisać wtedy a pozatym wysłałem już 978936592365928560 formulaży i nic..... zalezy mi ze by byc aktywnym członkiem klubu ..... i zrobie dużo że by sie do was dostać...

Pozwól, że Ci coś wytłumacze kolego...
...członkowstwa w F&F nie bierzesz sobie jak kartę stałego klienta w McDonalds...

Trzeba na to załużyć.
Niektórzy piszą artukuły na strone...
...inni pomagają kolegom mniej doświadczonym technicznie...
...ja np. robiłem przez kilka miesięcy po kilkaset fotek z każdego zlotu, aby dostać członkostwo

Więcej cierpliwości...
...najpierw zrób prawko

[ wiadomość edytowana przez: yaro dnia 2003-09-16 21:06:04 ]

Cytat:
2003-09-16 21:04:02, Yaro pisze:
Pozwól, że Ci coś wytłumacze kolego...
...członkowstwa w F&F nie bierzesz sobie jak kartę stałego klienta w McDonalds...

Trzeba na to załużyć.
Niektórzy piszą artukuły na strone...
...inni pomagają kolegom mniej doświadczonym technicznie...
...ja np. robiłem przez kilka miesięcy po kilkaset fotek z każdego zlotu, aby dostać członkostwo

Więcej cierpliwości...
...najpierw zrób prawko

dokladnie tak, zgadzam sie w 100%

[QUOTE] ..."chce przystapic do klubu bo chcialbym miec naklejke F&F".

o takiej prosbie to nawet ja bym nie pomyslal brawa!!

ej chwila moment.... chłopaki wyluzujcie! Źle i raczej niemiło potraktowaliscie chłopaka który chce sie dostać w nasze szeregi. Thomas jest bardzo uczynny, posiada duzą wiedze w zakresie mechaniki (jego tato ma zakład samochodowy), na torze kartingowym wykręcił najlepszy czas - pokonał mocha, który jak wiadomo posiada sportową zawieche, kubły itp. pokonał go młodzik który jak i andrzey nie ma prawka a do klubu nalezy. Więc nierozumiem dlaczego na niego tak naskoczyliście.
Ja też kiedyś (rok temu) chciałem się do Was dostać i przyjeliście mnie bardzo miło.

no dzieki za uwagi (pouczające) poczekam sobie jeszce dwa latka do prawka, nie doceniłem was to fakt dzięki bede sie starał jak moge..POZDROWIENIA dla prezesa...

jak dla mnie to mozna przystapic bez prawka, poniewaz warunkiem jest posiadanie fiata..... A z ta prosba to wystarczyloby wyslac jedna i cierpliwie czekac!!!!! ja tak zrobile no i prosze!!!! Tak wiec nie lam sie i czekaj cierpliwie a kto wie, moze prezes cos postanowi????

Z tego co wiem MCQUEEN wybiera sie do Krakowa na spot moze sie jakos zgadacie i wpadniecie razem. To bylby pierwszy krok do wstapienia do F&F

Jade do Krakowa? Niewiedziałem
A poważnie to jeszcze nigdzie nienapisałem, że przyjeżdzam... mam tu troche pokomplikowane w tej mojej bobinie

Ja mysle ze Thomas jest wspaniałym kierowca (nie ma prawka a juz wszystkich objechał) , jest sympatyczny a co najwazniejsze prowadzi warszat z tata i mylse ze moze pomóc w wileu sprawach bo zna sie na tym. To tak odemnie.
Pozdrawiam

ja mysle ze wystarczy zebys sie zaczal udzielac sie na forum no i zobaczymy co bedzie z tego

wchodzę na ten wątek i co ?? i SZOK ... obskakujecie młodzieńca ... znam Thomas'a nie od dziś. Uczynny to chłopak, miły i sprytny. Do tego dobry kierowca < > i DOBRY KOLEGA. Jest osobą którą warto mieć na przyszłość w klubie, która może reprezentować nasz klub godnie i sprawiedliwe w całej Polsce na zlotach i rajdach. Sam jego maluszek to już nie do końca mój styl ale samochód jest zadbany jakich mało. Dopieszczony technicznie i < według jego gustu > stylistycznie. Kiedy wygrał ze mną na Torze Kartingowym na ulicy Technicznej dostałem ... BIAŁEJ GORĄCZKI. A potem ... zrozumiałem ... czemu mieć w Nim wroga ?? lepiej mieć przyjaciela ... podaliśmy sobie dłonie jak dwaj dorośli mężczyźni i jest sztama. Koleżeńska i Fiatowa < >. Warto mieć taką osobe w klubie. Sprawźmy Go jak udziela się na forum a potem ja jestem jak najbardziej na TAK !!!! Przede wszystkim powinniśmy być SOLIDARNI. dlatego jesteśmy tak wspaniałym i znanym juz bardzo klubem.

"...członkowstwa w F&F nie bierzesz sobie jak kartę stałego klienta w McDonalds... "

W McDonalds nie ma karty stałego klienta!! A wiesz czemu?? Bo w McDonalds są GOŚCIE a nie klienci.

A co do kolegi i jego chęci wstąpienia do klubu to wymaga to odrobiny poświęcenia. Jednakże miło słyszeć, że w tak młodym wieku ludzie posiadają takie autka, zdolności w prowadzeniu bolida, no i wiedzę z zakresu eksploatacji szerszenia!! Gratuluję autka i całej reszty. Witam w gronie fiato-maniaców.
P.S. Udzielaj sie na forum a zobaczysz. Szef Cie doceni i przyklei najpierw "wolnego słuchacza" a potem "f&f member".

Pozdrawiam i cze!!

Dziekuje za te wszystkie komentaże i chciałem dodać tylko do siebie że każdy po przeczytaniu tego co napisał pan prezes znaczy,,że chce wstapić do klubu bo macie fajne naklejki czy coś w tym stylu''odniusł wrażenie że jestem jakimś lapsem co chciał by poszpanować przed kolegami naklejką F&F.....NIE tak nie jest ... mi bardziej chodziło o to że godnie i z dumom bede reprezentować F&F na drogach naszego kraju i na wszystkich możliwych zlotach tuningowy... mam nadzieje ze kiedyś mnie docenicie i zaakceptujecie ...narazie pozostanie mi udzielania sie w forum...DZIEKI i pozdrawiam wszystkich z F&F.....

spoko i na ciebie przyjdzie czas forum pomoc zloty i bedzie git.
a tak nawiasem niektórzy to naprawde mają dobrze jeszcze prawka nie macie a już fury na was czekają. ja musialem sie prosic staszych zebym mogl gdzies jechac, (a poco a gdzie a musisz...? ) dopiero jak poszedlem do roboty na wakacje i sam sobie kupilem to mialem spokój i mm do dzisiaj.
pozdrawiam tych co też tak mieli i wiedzą co to znaczy...

a czy ja tesh jestem słuchaczem ?? a jakie w ogóle macie nalepki ?
pozdrawiam

Witam i pozdrawiam wydaje mi sie że wszystko na ten temat zostało powiedziane...reszta przyjdzie z czasem...