Białe lampy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiecie może gdzie można kupić kolosze do kanta białe , albo moze ktoś ma jakis patent żeby odbarwić lampy żeby byly białe ???

allegro.pl, giełda w własnym miescie, sklep z czesciami do kanta we własnym miescie.....oraz na www.maluch.mgt.prv.pl

Milo mi, ze pamietasz o mnie Schwepes , ale niestety nie mam.... I nei wiem kiedy i czy w ogole jeszcze bede miec do kanta...

A tam u ciebie na giełdzie są ? i po ile ?? borozumiem ze w tym sklepie internetowym niema

w Krakowie około 60zł...jak dobrze pamietam....BARRY ma jeszcze chyba 2 komplety albo jeden na sprzedaz...
pozdrawiam
sa jeszcze na przod biale kierunki, ale nie pamietam ceny

pozdro

to ja bym sie pisał na te białe do przodu, bo tył to raczej zostawie tak , jak jest.
jaka cena ,

Panowie powracam do tematu rozejzyjcie sie gdzie można zdobyc białe klosze do kanta ja jak narazie znalazłem w Warszawie ale cena 130zł wieć przegięcie straszne a moze ma ktos namiary na firme tam gdzie robia białe np: do malca ??

Ja moge zalatwic biale lampy typu Fl lub Elx za 50 zl bez zarowek

Cytat:
2003-08-25 16:41:03, Maczos pisze:

Buahahahhah chłopie lepiej rozpędź sie i o betonową sosne tak z 10 razy przynajmniej

Cytat:
2003-08-25 19:08:28, GoLaF125 pisze:
Buahahahhah chłopie lepiej rozpędź sie i o betonową sosne tak z 10 razy przynajmniej

.......... .......... .......... ..........

BTW - można gdzieś dostać jakieś dorabiane lampy do klasyka (pionowe)? Obojetnie - biale, czerwone, czarne - chodzi mi o to czy gdzies je jeszcze ktoś robi bo ja poszukuje czerwonych bez odblasków i tak mnie przy okazji naszło z innymi wariacjami "w pionie"

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-08-25 20:02:14 ]

do malucha to ja mogę mieć za 20 PLN max - ty koleś z choinki się urwałeś z tymi 50 PLN za komplet

i to bez żarówek

a jest jakis srodek ktory wybieli klosze ?

witam

czy ktos mi moze powiedziec co sie stalo z bialymi kloszami do DF 125p? tyle ich bylo, byly sprzedawane rownolegle razem z kloszami do malca a teraz lipa zapadly sie pod ziemie. Czy ktos zna aktualne zrodlo gdzie mozna je kupic? Na stronce www.maluch.mgt.prv.pl wprawdzie jest oferta ale nie ma zadnych informacji na temat zrodla i cen.

Pozdrawiam

heheh a ja moge mieć do malca po 10zł

Cytat:
2003-08-25 16:41:03, Maczos pisze:

Człowieku czy ty wiesz co piszesz??? odejmij z tej ceny jakies niecatl 3/4 to bedzie dobra cena !!!

Widze ze nie kumacie. Napisalem ze moge miec za tyle bo tyle kosztuja w sklepie w ktorym je widzialem. Wyszydziliscie mnie jak by to ja byl producentem
P.S wiem jakie sa ceny ale sie koles zapytal za ile mozna kupic to mu powiedzialem - poprostu niech wie ze w rzeszowie sa one drogie.

Te ze strony co tam sa to już ich nie ma i raczej juz niebedzie wogule białych do kanta

kurde jak mialem biale klosze do kanta to nikt nie potrzebowal a teraz ....

PG a w krakowie nie da sie tego gdzies dostac?