Schemacik deski rozdzielczej...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witka wszystkim klubowiczom.
Czy ktoś posiada schemat opisowy z rysunkiem do deseczkli rozdzielczej???
Bo chce małpe zdemontować i boje sie że moge za dużo odkręcić lub nie tam gdzie trzeba i mogą być z tego kłopoty
a tego chciał bym uniknąć )))

mnie kurde nie swieci panel regulacji powietrza... jak wjade w dziure to czasem poswieci minute. pewnie gdzies nie ma styku... pewnie gdzies glebiej niz w samym panelu bo jak wale w panel to nic ale nie chce mi sie za cholere tego rozbrajac... tez sie boje ze cos zepsuje

Umnie świecą na zmianę (przyciski w panelu) a od 2 dni to nawet podświetlenie szwankuje bo czasem trace światełko w rejonie wskaźnika paliwa i temperatury wiec raczej bez wyjmowania to nie wytrzymam.
Wiec pleas ktokolwiek ma schemacik w jakiejkolwiek postaci to łykam jak pelikan cegłę...
a poza tym to czerwony komplet diodek już czeka na montaż...

A ja mam niewdźięcznie zamontowaną kieszeń do radia. By rozebrać panel regulacji nawiewu, muszę wymontowywać całą kieszeń.

hej
znalazlem cos takiego jesli ci pomoze to super
http://www.elcats.ru/daewoo/section.asp?uz=0&par=9F2000C7&model=espero
http://www.elcats.ru/daewoo/section.asp?uz=0&par=7DF000C8&model=espero

Cytat:
ale nie chce mi sie za cholere tego rozbrajac... tez sie boje ze cos zepsuje

Spoko - nie ma co zepsuć. Odpinasz linkę pod nogami pasażera i panel jest Twój. Cała operacja nie powinna trwać dłużej jak 10 minut.

Cezariusz you are BIG !!!
spoko jest hehehe i pa ruski )
pogrzebie tam to pewnie cos sie znajdzie bardziej widoczne ale to i tak duzo...
dzieki serdeczne

no problem
tam jest cala esperyna w czynnikach pierwszych
a najgorszy ten ruski trzeba szukac na macanego

mam pytanie odnośnie tych rysunków co to jest nr 5 i 6 jak rozumiem 5 to przełącznik od skrzyni automatycznej ale 6 ?

Wiktor

Nr 6 to jest jakieś UFO, bo nawet tego numeru w opisie nie ma
Ale wydaje mi się, że to jest część zamienna z nr 5. Inny typ przełącznika.