Tapicerka w yarisie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !
Jakiś czas temu na fotelu kierowcy zauważyłem że tapicerka zaczyna się jakby przecierać. Narazie zrobiły się takie kulki i nie wygląda to ciekawie . Autem przejechałem dopiero niecałe 15.000 km. Jak myślicie czy uznają mi reklamacje na najbliższym przeglądzie. Może ktoś z was już to przechodził ?

pozdrawiam

ja szukam fajnych pokrowcow do yarisa 3d moze ktos mi cos poleci??? dzieki

Cytat:
2003-10-04 15:39:51, marcos pisze:
ja szukam fajnych pokrowcow do yarisa 3d moze ktos mi cos poleci??? dzieki

Podobno pokrowce firmy http://www.jakbet.pl/ sa bdb - cena w przypadku Yarisa (brak podlokietnikow, dzielona kanapa) to ok 150zl. Yaris jest na liscie wiec nie trzeba jechac do Legnicy.

STACHOO aż mi się wierzyć nie chce że w yarisie po przejechaniu 15k wytarła się tapicera, ja mam 26k i fotele są jak nowe, tylko kiera nieco wypolerowana. Ile auto ma lat ? a może ktoś jeździł w spodniach z papieru ściernego albo zbroi

zalezy co sie robi na siedzeniach

to można łatwo sprawdzić co się robi, po śladach obcasów na podsufitce

Autko jest z lutego 2003 roku. Jestem jego pierwszym wlascicielem wiec nie ma mowy o jakis przekretach. Postaram się zrobić zdjęcia tego fotela bo moze jestem przewrażliwiony - to sami ocenicie jak to wygląda.

Cytat:
2003-10-05 09:12:43, Crit pisze:
to można łatwo sprawdzić co się robi, po śladach obcasów na podsufitce

podsufitka jest ok

juz sie tak nei tlumacz kazdy lubi troche zaszalec

ja przejechalem yariska ponad 120000 i zaczelo sie trochwe wycierac ale jak sprzedawalem to i tak zdjalem pokrawce ładneij wygladaly