| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Guncin Fiat 125p >bandzior< Gdańsk | 2003-10-06 13:37:51 Witam wszystkich! tak jak w temacie szukam taniego i zarazem dobrego lakiernika/blacharza! wiem ze z reguly niska cena wyklucza dobra jakosc chodzi o koszt malowania i zrobienia jednego elementu (oczywiscie bedzie ich wiecej z gory dzieki..... |
ThomasTsT Opel Corsa Łódz | 2003-10-06 15:25:35 Szkoda że nie mieszkasz w łodzi bo tuu fuulll dobrych i tanich lakierników znam......robia szybko ,dobrze i tanio...ale z Gdanska to troche za daleko |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-10-06 16:37:09 Polecam naszego klubowego kolege Magnuma |
MAGNUM 125 Reda | 2003-10-06 17:55:07 Mcqueen a ty jak zawsze mylisz mnie z lakiernikiem Guncin a co do naszej rozmowy z GG to już się dowiedziałem: ten mój znajomy lakiernik za polakierowanie całości skasowałby cię 1500zł. a jeśli chodzi o cenę jednego elementu to powiedział ze to zawsze jest sprawa dogadania. Facet jest dosyć wiarygodny bo cały czas pracuje w zawodzie, a klienci którzy odbierają samochody z warsztatu, także nigdy nie mieli zastrzeżeń moge jeszcze pogadac z jednym chłopakiem który pracuje u sąsiada ale t6o chwilę potrwa bo jego jest ciężko złapać ale postaram się. [ wiadomość edytowana przez: magnum dnia 2003-10-06 17:58:35 ] |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-10-06 19:37:32 heheh bo wiesz magnum, dla mnie blacharz to i lakiernik... za duzo u nas zakładów blacharsko-lakierniczych... i sobie przyjołem, że kazdy umie jedno i drugie...
inna prawa ile razy mi na GG tłumaczyłeś jak malowac sorki magnumie - blacharzu |
Guncin Fiat 125p >bandzior< Gdańsk | 2003-10-11 17:01:30
oki magnum pogadaj jeszcze z tamtym drugim! a teraz mi powiedz czy te 1500 to z lakierem juz czy do tej ceny nalezy dodac jeszcze cene lakieru?? magnum ty jestes blacharzem?? a potrfaisz robic bajery z blachy?? chodzi o poszerzanie np. blotnikow i przerabianie czesci nadwozia?? a tego pierwzego lakiernika zapytaj sie (jesli mozesz oczywiscie) ile kosztowala by lakierka drzwi tylnych sztuk 1 i dachu razem ze slupkami! z gory dzieki |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-10-11 17:38:55 Ja też teraz potrzebuję blacharza tak więc będę się dowiadywał!! Kumpel ma dobrego blacharza lakiernika gdzieś w Gdańsku. Jak będę u niego w mojej sprawie też sie dowiem ile chcieliby za twoje ustrojstwa. OK?? |
MAGNUM 125 Reda | 2003-10-11 18:39:32 ok w poniedziałek pogadam z tym pierwszym lakiernikiem(musi wrócić z rezerwy) a tego drugiego narazie nie ma u sasiada-facet ma kilka miejsc pracy,nie wiem jak to robi(?) jak się pojawi to zagadam.
a co do mnie.. no wszystko się da zrobić w końcu trzeba tylko przyspawać blachę do blachy a to zeby za mocno nie powciągało to już trzeba po prostu robić systematycznie i tyle.. ogólnie stwierdzam że dam radę! tylko taka sprawa, pewnie nie chcesz oddawac auta na taka robotę do warsztatu bo to by kosztowało napewno. ale jesłi masz możliwosc załatwienia warunków do zrobienia blacharki czyli garaż +migomat to ja jestem chętny,pobawić się można.(wiem jestem blacharzem który nie ma możliwości robienia fuch na własną reke , po prostu się nie dorobiłem- przepraszam.. MCqueen -- ciiii |