Szukam taniego-dobrego lakiernika w 3Miescie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich! tak jak w temacie szukam taniego i zarazem dobrego lakiernika/blacharza! wiem ze z reguly niska cena wyklucza dobra jakosc ale moze akurat.....

chodzi o koszt malowania i zrobienia jednego elementu (oczywiscie bedzie ich wiecej ) a za 2-3 miesiace moze nawet i zmiana koloru calego auta!

z gory dzieki.....

Szkoda że nie mieszkasz w łodzi bo tuu fuulll dobrych i tanich lakierników znam......robia szybko ,dobrze i tanio...ale z Gdanska to troche za daleko

Polecam naszego klubowego kolege Magnuma

Mcqueen a ty jak zawsze mylisz mnie z lakiernikiemja jestem blacharzem.
Guncin a co do naszej rozmowy z GG to już się dowiedziałem: ten mój znajomy lakiernik za polakierowanie całości skasowałby cię 1500zł.
a jeśli chodzi o cenę jednego elementu to powiedział ze to zawsze jest sprawa dogadania.

Facet jest dosyć wiarygodny bo cały czas pracuje w zawodzie, a klienci którzy odbierają samochody z warsztatu, także nigdy nie mieli zastrzeżeń to po prostu mój kolega z pracy
moge jeszcze pogadac z jednym chłopakiem który pracuje u sąsiada ale t6o chwilę potrwa bo jego jest ciężko złapać ale postaram się.

[ wiadomość edytowana przez: magnum dnia 2003-10-06 17:58:35 ]

heheh bo wiesz magnum, dla mnie blacharz to i lakiernik... za duzo u nas zakładów blacharsko-lakierniczych... i sobie przyjołem, że kazdy umie jedno i drugie...
inna prawa ile razy mi na GG tłumaczyłeś jak malowac

sorki magnumie - blacharzu

Cytat:
2003-10-06 17:55:07, MAGNUM pisze:
Mcqueen a ty jak zawsze mylisz mnie z lakiernikiemja jestem blacharzem.
Guncin a co do naszej rozmowy z GG to już się dowiedziałem: ten mój znajomy lakiernik za polakierowanie całości skasowałby cię 1500zł.
a jeśli chodzi o cenę jednego elementu to powiedział ze to zawsze jest sprawa dogadania.

Facet jest dosyć wiarygodny bo cały czas pracuje w zawodzie, a klienci którzy odbierają samochody z warsztatu, także nigdy nie mieli zastrzeżeń to po prostu mój kolega z pracy
moge jeszcze pogadac z jednym chłopakiem który pracuje u sąsiada ale t6o chwilę potrwa bo jego jest ciężko złapać ale postaram się.

[ wiadomość edytowana przez: magnum dnia 2003-10-06 17:58:35 ]

oki magnum pogadaj jeszcze z tamtym drugim! a teraz mi powiedz czy te 1500 to z lakierem juz czy do tej ceny nalezy dodac jeszcze cene lakieru??
magnum ty jestes blacharzem?? a potrfaisz robic bajery z blachy?? chodzi o poszerzanie np. blotnikow i przerabianie czesci nadwozia?? a tego pierwzego lakiernika zapytaj sie (jesli mozesz oczywiscie) ile kosztowala by lakierka drzwi tylnych sztuk 1 i dachu razem ze slupkami! z gory dzieki

Ja też teraz potrzebuję blacharza tak więc będę się dowiadywał!! Kumpel ma dobrego blacharza lakiernika gdzieś w Gdańsku. Jak będę u niego w mojej sprawie też sie dowiem ile chcieliby za twoje ustrojstwa. OK??

ok w poniedziałek pogadam z tym pierwszym lakiernikiem(musi wrócić z rezerwy) a tego drugiego narazie nie ma u sasiada-facet ma kilka miejsc pracy,nie wiem jak to robi(?) jak się pojawi to zagadam.
a co do mnie.. no wszystko się da zrobić w końcu trzeba tylko przyspawać blachę do blachy a to zeby za mocno nie powciągało to już trzeba po prostu robić systematycznie i tyle.. ogólnie stwierdzam że dam radę! oczywiści emusisz się liczyć z tym że wtedy i tak trzeba by trochę poszpachlować i lakierować błotniki bo blach nie da rady połaczyć na gładko, zawsze trzeba wyrównać-normalne.
tylko taka sprawa, pewnie nie chcesz oddawac auta na taka robotę do warsztatu bo to by kosztowało napewno. ale jesłi masz możliwosc załatwienia warunków do zrobienia blacharki czyli garaż +migomat to ja jestem chętny,pobawić się można.(wiem jestem blacharzem który nie ma możliwości robienia fuch na własną reke , po prostu się nie dorobiłem- przepraszam..

MCqueen -- ciiii i tak przekazałem ci całą moją wiedze na temat lakiernictwa.