OT: Mistrzostwo Europy hipppp hippp huraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak tam panowie wrażenia po dzisiejszym meczyku naszych pań?
Niech nam żyją.
Hip hip ....

Ładne foki

A tobie tylko jedno w głowie
Może jeszcze jakieś odczucia?

Jędrne dupcie

Hie hie. Ale mi chodziło o siatkówkę a nie o zapasy w kisielu

A no... pewnie, że są inne odczucia

Nie podchodze do siatkarek od dzisiaj
Jakby Ci taka "FOKA" przywalila z plaskiego to byś leciał 3 metry

Wypada tylko żałować, że "nasi faceci" nie osiągnęli takiego wyniku.

Może dlatego, że siatkówka kobiet jest spotrem marginalnym i łatwo tam o sukces. Siatkówka mężczyzn jest na znacznie wyższym poziomie i sukces jest (z powodu tłoku drużyn) naprawdę trudny do osiągnięcia.
No ale zawsze należy cieszyć się z sukcesów Polaków na międzynarodowych arenach.

Specjalnie sie damska siatkowka nie interesuje, ale jak ogladalem mecz to mialem wrazenie ze Turki po prostu... sa slabsze o ile nie duzo slabsze .

Ale panie ladne Fajne pupy i w ogole

No oprocz tego ze kobitki wygraly trzeba by bylo nadmienic ze od 2 lat kobieca siatkowka ma bardzo bardzo maly sponsoring... tym bardziej powinnismy sie cieszyc z tego ze jak zwykle Polak potrafi zrobic cos z niczego

Panowie - siatkarki pozwoliły mi odzyskać wiarę w to ,że Polacy potrafią jeszcze coś zrobić solidnie do końca.
Wiecej już nie obejżę meczu polskich piłkarzy - zarabiają 100 razy więcej niz nasze siatkarki , jeżdżą Maercami, a grają tak ,że z łatwością ograliby ich trampkarze Kamerunu - klapsy obsrane wrrrrrr.

HIP HIP HURAAAA polskie dziewczyny

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2003-09-29 17:58:10 ]

Jest już temacik o siatkareczkach

Cytat:
Jest już temacik o siatkareczkach

hmmmm mam ostatnio poważne zaniedbania

Zoltar gdzie ten post o siatkarkach - zapodałem w wyszukiwarce "siatkarki" opcja "w tytule i temacie" i nic nie znalazłem ??????????

wlasnie to moge polaczyc
oj albo lepej niech to Cwikus robi, niech sie chlopak przyzwyczaja

Tutaj {OT} Radośnie

zrobione