MotoNews.pl
11 Zabrali mi dowod (26942/0) - PT

Zabrali mi dowod

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wjechalem sobie na CPN, jak zawsze zreszta, podjezdzam do dystrybutora i widze jak za mna stoi radiowoz, "Moze pan zjechac na bok?" tyle powiedzial, wiec zatankowalem i zjechalem, i pierwsze co to nie papiery tylko niech pan zapali swiatla, kierunki i t sprawy(wszystko dzialalo), moje tylne lampy w 125p sa przerobione (zrobilem je ze swiatel od wstecznego takie jak w maluchach standardowe, po 3 lamby na strone ustawione w poprzek- zajebiscie to zreszta wyglada)i wyjechali mi czy mam atest i te pierdoly, oczywiscie nie, wiec zabrali dowod i przesrane musze zalatwiac sobie drugi. I wtedy na koniec pytam sie gliniarza jakie maja silniki w poldkach(oni byli caro plusem) a ten mi mowi ze 2.5 litra turbo, wielopunktowy wtrysk, 150 KM, jak na takiego poldka to zajebista sprawa czyz nie??

tak ja myśle że maja 3,0 litry ;d

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2003-10-04 09:32:42 ]

hehehe mają to oni fantazje

Cytat:
2003-10-04 09:13:37, thunder pisze:
wjechalem sobie na CPN, jak zawsze zreszta, podjezdzam do dystrybutora i widze jak za mna stoi radiowoz, "Moze pan zjechac na bok?" tyle powiedzial, wiec zatankowalem i zjechalem, i pierwsze co to nie papiery tylko niech pan zapali swiatla, kierunki i t sprawy(wszystko dzialalo), moje tylne lampy w 125p sa przerobione (zrobilem je ze swiatel od wstecznego takie jak w maluchach standardowe, po 3 lamby na strone ustawione w poprzek- zajebiscie to zreszta wyglada)i wyjechali mi czy mam atest i te pierdoly, oczywiscie nie, wiec zabrali dowod i przesrane musze zalatwiac sobie drugi. I wtedy na koniec pytam sie gliniarza jakie maja silniki w poldkach(oni byli caro plusem) a ten mi mowi ze 2.5 litra turbo, wielopunktowy wtrysk, 150 KM, jak na takiego poldka to zajebista sprawa czyz nie??

masz jakies zdjecie tych lamp ?
2,5 litra to mają na dwóch

wszystkie fotki jutro, musze je przeniesc do szkoly, bo zd omu to nie bede sie meczyl, w szkole jest stale lacze

ta jak w poldkach maja 2.5 turbo to pewnie w nowych astrach jest z 5.7 DiTurbo buahahahha co za.....

jak oni maja 2,5 litra w poldkach to ja mamw malcy jakies 3,0 hahaha
w jakim oni swiecie zyja :p

hmmm 2,5l turbo?? z tego co wiem to takich lilnikow nie bylo w poldkach Mogles sie spytac czy maja atest na nie i zabradz im dowód

Hmmm nie wiem ale polecam zobaczyc fiata crome turbo diesla.
wielopunkt 2,5 i ma 150 koni - koelga tym sie bujał w klasie diesel i miał 17 sekund.
Ale pewnie cos sciemniali oni !

Cytat:
2003-10-04 09:13:37, thunder pisze:
(...) 2.5 litra turbo, wielopunktowy wtrysk, 150 KM, jak na takiego poldka to zajebista sprawa czyz nie??

Jak z 2.5 na MPI mają tylko 150kucy to cienko - lepiej by sobie założyli fiatowe 2.0 dohc na 2 gaznikach albo na Volumexie - taniej by wyszło

2,5 litrowy silnieczek a reszta S E R I A
a hamulce S E R I A

tak się zastanawiam
jak na taki silnik - to Poldek musiałby byc nisko, szerokie kapcie i Tarcze BREMBO
ale przecież Policja nie ma na paliwo - i jeszcze takimi jeżdżą ??

Yoy, po passacie, po Mondeo (st 220) to sie moge spodziewać takiej mocy, ale po poldku to dla mnie szok. Jak to prawda to sie nie oplaca wiać no chyba e sie ma pełny bak, niebiescy zawsze maja sucho no chyba że w tych Astracj to maja asz nadmiar bo tylko nimi jeżdzą ....

No cóż pały chcialy byc zabawne..

2,5 litra to oni pewnie mieli ale benzyny w baku, a turbo to jak sobi na jamniku kasete przewijali z opcja turbo.

A tak na powaznie to nie rozmawiajmy juz o policjantach...

Pozdrawiam
Seba

niestety na razie nie bedzie zdjec ani nawet czego kolwiek zwiazanego z kompem- spalony dysk, uszkodzona karta pamieci w aparacie

2,5 litra TURBO zabawnych macie policiantów, mogłeś sie spytać czy ci pokaża jak to mają rozwiązane wszystko

jak by mi cos takiego powiedzieli to bym ich na iejscu wysmial, kiedys pod Gean stal radiowóz Passat i moznabylo sobie wsiaść poogladać, wlaczyc syrene i takie pierolu dla dzieciaków przygotowali. rozmawialem z gosciem (kierowcą radiowozu) o samochodach i silnikach, jakie stosowala policja, (naprawde spoko gosc widac ze wie o czym mówi) pytalem czy radiowozy czy poldki czy passaty mialy dłubane silniki?, on sie uśmiechnął i powiedział że nie mają na paliwo i remonty, a co dopiero na tuning silników, powiedział ze i pasaty i poldki to całkowita seria, tylko w poldkach były montowane silniki rovera 1,4 i 2,0 od forda ale nie pamietam jakiego , chyba sierry. I to cała tajemnica o superszybkich radiowozach

po 1 na swiatlach przeciwmgielnych czy na wstcznych - jest wybita norma produktu oraz numer atestu -
po 2 - policja ma 2 litry silniki - cos kolo 130 KM

2.5 litra???

Największ silniki w poldkach to 2 litry (silnik fordowski), ale nawet ten silnik w radiowozie to chyba prawdziwa żadkość