Wielka prosba do wszystkich!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj w nocy jakies skurwysyny wybili mi szybe w samochodzie i buchneli mi sprzet na 2000 zyka...pojechalem do aso szczeci i zajebisty pan powiedzial mi ze na szybe musze czekac minimum 6 miechow!!!!....wiec mam prosbe do wszystkich ...poszukuje tej malej szyby z tylnich prawych drzwi nowa czy uzywa wszytsko jedno...potrzebuje to na wczoraj..chlopaki prosze was bardzo ...jak tylko ktos znajdzie to dajcie znac...moze ktos z wawy tam powinna byc... tylna mala prawa szybka...

wielkie dzieki

Nie wiem o którą Ci dokładnie chodzi ale ja mam na zbyciu tylną prawą szybę drzwi, ale tą która się opuszcza. O tą Ci chodzi???

Ostatnio takie widzialem w ZOMISIE...

P.S z tego co wiem to na Towarowej 33 maja....

6 miechów. Jakieś gówniane ASO. Poszukaj lepiej w normalnym sklepie moto. Podzwoną po 20 hurtowniach i za 2 dni będą mieli.

Zaraz sie przejde do zakladu obok i odpisze albo zadzwonie.
Jak bedzie to wezme

Bylem w dwoch zakladach obok firmy dzwonilem na ul. danusi i nic jest a wlaqsciwie tez jej nie ma w firmie Jann auto szyby w Warszawie na ul. wolinskiej tel (22)678 57 88 obecnie nie maja tego i nie ma w centralnym skladzie, moze byc za dwa tygodnie

Koszt ok. 180 zl

Dominik, współczuję.
Spróbuj tutaj: Auto szyby p. Piotr Pakuła ul. Żwirki i Wigury 29, tel. 822 41 70; tel. kom. 0602 263 992

wielkie dzieki chlopaki na razie stoje w miejscu...w poznaniu nie ma i wawa(mowie o aso) chodzi o ta mala szybke w tylnych prawych drzwiach ta nie opuszczana...jakby ktos zalazl uzywana czy nowa wszystko jedno do dajcie znac sms albo dzwoncie 600411622....keyjey jakbys mogl to podjedz zobac czy jeszcze maja...kase ci wysle przelewem na konto albo jak wolisz...Jeszcze raz wielkie dzieki chlopaki

pozdrawiam

Może na szrotach dostaniesz z całymi drzwiami???? Domyślam się, że pewnie to trochę drożej ale czekać 6 miechów???? Na giełdzie widziałem takie drzwi ale nie wiem ile chcieli.

u mnie tez niestety nie ma tej szybki, ale wiem ze mozna ja dostac w centrali Auto Szyby JAAN ktora sie miesci w Koszalinie

byle w tym jaanie ale niestety szyby nie ma a sprowadzenie z niemiec kosztuje 790 zyka moze ktos podzjedzie z was do tego zomisu ...naprawde wielka proba bo mam z ta szyba klopot

a dzwoniles do nich ???

http://www.zomis.com.pl/02_05.php
co wiecej w spisie maja szybe tylna do espero zadzwon do nich koniecznie. wtedy ewentualnie ktos moze podjechac i sprawdzic ja bede jutro po poludniu obok nich to moge wpasc

Witam.
Spróbuj skontaktować Z tym gościem capri3@o2.pl . Koleś niedawno miał prawie całe Espero 1,8 /z przebiegiem 50 tys/ na części. Ogłaszał się na ALLEGRO. O ile pamiętam to był gdzieś z okolic Wawy.

znowy kupa...nigdzie nie ma...a z opisu w zomisie to wyglada na szybe tylnia a nie boczna drzwi( ta nie odsowana)...jeszcze bede do nich dzwonil...ale dzis chyba juz za pozno...Pycel ale na bank mogo zalatwic te szybe w terminie 2 tygodnie??? jezeli tak to byloby zjebiscie...zapytaj o to prosze....thnx

u mnie tez nie ma
a potrzebna mi lewa
jak mozecie to spytajcie sie o lewa

lewa jest w poznaniu....1 sztuka

dzwonilem do jeszcze jednego sklepu i mowia ze sroda czwartek moga miec jak zamowie
koszt okolo 200zeta

zapytaj o prawa...daj znac

niestety nie maja w hurtowni
zostaly same lewe