[K] zderzaki chrom 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie byle proste lub do odratowania, komplet z mocowaniami. Mogą być pordzewiałe - jak najtaniej Oferty raczej Poznań i okolice Przeźmierowa lub Swarzędza.

mam jeden :

50zł

Potrzebuję komplet(przód i tył z mocowaniami) chrom stan obojętny, bo będę je malował. Ładne chromy zostawię do klasyków. Byle nie były jakieś połamane i zgnite mocno. Pozdrawiam

Ja bym coś takiego miał- tylko nie jestem pewien czy są wszystkie mocowania Ale na pewno była lampa podświetlenia tablicy rejestracyjnej Za 30? zł za 2 sztuki+ wysyłka bym Ci to mógł wysłać, bo przekładam z kąta w kąt...

UP

Priv

znaczy że co mam szykować pistolet bo zaraz drzwi przywozisz??

Cytat:
2013-02-11 17:47:06, Try3ek pisze:
znaczy że co mam szykować pistolet bo zaraz drzwi przywozisz??

Jak skończę silnik ADAMa to biorę się za skręcanie swojej bestii ostatecznie. Tylko kurde lakier gdzieś zapodziałem :/

to ja bym chyba poszukał u lakiernika co Ci zimą rok temu auto pomalował i czeka na resztę elementów

mam na falistej chromy pisz na priv

Co do mojego silnika do blok z niego wyglądał tak:

Wystawiłem przed dom i po 2 godzinach zniknął

Jeśli chodzi o zderzaki to PW

Wystawiłeś zlomiarzą 6kg alu, miej dla nich litość pewnie jeszcze do teraz nie mogą dojść do siebie.

Gdybym wiedział, to bym ci go nie wydał. Browary były by darmowe przy robocie... Dobra ale to lekki offtop. Pisać o zderzakach.