Nowe obicze mojego fl-a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!
niedawno odebralem samochod od lakiernika po malej zmianie blachy. z zewnatrz autao juz wyglada ale w srodku nie ma jeszcze nic oprocz foteli( i radia oczywiscie ). jutro mam wolny dzien wiec musze w koncu sie zmobilizowac i dokonczyc skladanie.
ogladajcie ( zdjecia w profilu ) i oceniajcie!!!

P.S.szukam jakichs ladnych felg wiecnie musicie pisac ze te nie pasuja...

W sumie na wszystko można przymknąć oko ale to poszerzenie tylnych nadkoli mi nie pasuje...jak już to przednie też poszerzyć i wrzucić 10 cali fele bo inaczej to nie pasi mi coś, ewentualnie inny rodzaj (styl poszerzeń)

tylnia klapa gladka bez zamka - spoko tylko jak zamykac i otwierac
poszezenie moze byc ale najpierw gleba i dystanse
wzor felg jest kiepski ale zawsze alusy
spojler z przodu - w maluchu spojler? i tak nic nie da
zdejmij ta gume ktora jest na progach przy dachu

Jak dla mnie to żeczywiście fele przydało by się zmienić, bo te troche beznadzieja wyglądają przy tym kaszlu. No i oczywiście zrobić coś z przodem, tylnie poszeżenie może być ale teraz to przód wogóle niepasuje. Albo go obniżyć albo obniżyć i poszeży i poszeżć nadkole z przodu. I przydały by się dystanse. Pozdrówka...

[+] kolor
[+] oldskulowe alusy
[+] zadbany
[+] białe klosze
[+] rejestracja PKS

[-] siatka w tylnej klapie (wzór)
[-] biłe ramkki tylnych lamp
[-] 'porzeszerzenia' tylnych błotników
[-] brewki, spojlery itp

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2003-10-06 07:14:52 ]

Strasznie mulowato wygladaja te poszerzenia i jakos tylnia klapa mi nie podchodzi... POzatym jak juz koledzy wspomnieli dystanse i inne fele.

No fakt!! Tylne poszerzenia wyglądają jak w amerykańskim krążowniku szosz!! Fele?? Za takie oddałbym życie!! Malnąć je na biało i miodzio!! A do tych poszerzeń to najlepiej by pasowały by alu fele od seja. Klapa?? Są gusta i guściki. Jednak wolę wygląd seryjne klapy najlepiej bambino.

mega chujowe poszerzenia azmi sie płakać chce , brewki fe dokładka z przodu jakas mega ch... pozatym reszta ok

a i jeszcze te ramki na lampach Boże tylko nie krzycz

Nie no masz fajne fele tylko niewiem dlaczego niepasują do tego auta, + za orginalny styl tylniej klapy(mi podchodzi troche inny). Jak założysz inne fele to auto może nabrać charakteru. Narazie mam mieszane uczucia co do tego auta.!! Niebedziesz sprzedawał tych felg??

Mi się totalnie nie podoba ten kaszelek

Ale są gusta i guściki
I najważniejsze, że podoba się właścicielowi

na tym zdjęciu wygląda jakby miał błotniki z plasteliny i pod wpływem ciepła zjeżdżają (spływaja) na koła

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2003-10-06 10:33:34 ]

Mnie niestety też się niepodoba...

Tam z przodu jet bad look

Mam wrażenie, że kierowałeś się zasadą, że im więcej, tym lepiej... Efekt końcowy jest niestety porażką! Jeśli gładka klapa, to clean look, jeśli poszerzenia błotników, to coś na krztałt straej rajdówki 4 klasy, bad look w kaszelku to zawsze porażka. Sporo pracy włożyłeś w auto, mam nadzieję, że przed zmianami nie zrobiłeś "rachunku sumienia".

A więc tak
Według mnie: -zetrzyj papierem biały lakier na obwudówkach tylnich lamp
-sprzedaj te felgi(swoją drogą nigdy mi się one nie podobały),które być może pasują w klasykach ale nie w takim maluchu jak u Ciebie.Według mnie dobrą alternatywą byłyby Alpine od rekina które to zapodałem w jednym z postów.
-należało by zrobić też coś z przodem co by nie było takiej różnicy i felgi wlazły
-zamień przednie gumy na elegantowskie(9 zeta)
-zdejmij te plastiki wzdłóż auta
-jak będziesz miał troche kasy to zdobądź drzwi od eleganta
Wtedy to będzie wyglądał

Wg mnie wszystko można by było wybaczyć ale naprawde te poszerzenia sa tragiczne, teraz pomóc mogą chyba tylko bardzo szerokie kółka albo dystanse i zupełnie inne fele

jeszcze boschem dało by ie uratować tylne nadkola

zapomniałbym fajnie obniżony przód

Hmmm wywalic te lusterka i wsatwic cos ala m3.

Podwyzszyc te nadkola bo sa tragiczne nie mogłes ich bardziej do góry wywalic ?
Na otwory wlotowe jakies fajne nakładki - wloty sportowe.
Z przodu tak samo poszerzyc tyle ze podobnie jak tylne bardziej do góry.
Dystanse i fele mocno poszerzajace.
I najwazniejsze - zmień klape

Witam, kolorek mi sie podoba, ale tak jak koledzy wcześniej zauważyli te nadkola tylnie nie pasuja do felg, ale po zmianie moze efekt bedzie inny(lepszy), a tak ogólnie to dobrze że masz swój patecik, a i jeszcze te obwódki na tylne lampy - wogóle do niczego nie pasóją i chałowato zdeczka wygląda, no ale powodzenia w dalszych modyfikacjach cześc

Nie podoba mi sie !!
szczegulnie te nadkola
mam takie pytanko do ciebie czym sie kierowałes jak poszerzałes?????????

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2003-10-06 15:18:04 ]