Zmiana zdjęcia na stronie głównej ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co wy na to aby zmienić stronę główną naszego Klubu? To Espero które tam widnieje jest takie ponure i seryjne - osobiście wolał bym bardziej coś z jajami...
...tak więc siedziałem sobie w nocy i z nudów zrobiłem cosik takiego... jak to waszym zdaniem wygląda?

ale to są kluczyki od Lanos/Nubira/leganza

Świetne tło.
Fajne...

EXtra, ale kluczyki należy zmienić

Super!!!
Gdyby koledzy nie zwrócili uwagi na kluczyki wcale bym się nie zorientował.
Co do CAŁEJ reszty jest naprawdę OK!!!

I znowu porusze ten temat - ale projekt tego zdjęcia moim zdaniem dobrze prezentowałby się jako naklejka klubowa na szybę, gdyby jeszcze nadać mu kształt owalny zblizony do PLki.
Wiem ,wiem... sprawa naklejki jest już rozstrzygnieta, ale ja nadal nie jestem przekonany do przyjetego projektu.

Naklejka, być może, ale jako ulotka reklamowa za wycieraczkę czemu nie, tylko koniecznie w kolorze .
pzdr. Jacek.

Masz rację Carbol !!!
To faktycznie jest świetny projekt na ulotkę Klubową !
Nie pomyślałem o tym wcześniej !
Świetnie wyglądała by wydrukowana w kolorze na sztywnym śliskim papierze... Ale nie będziemy chyba wydawać pieniędzy na drukowanie takich ulotek w drukarni, nie?
...a wydrukowane u siebie w zaciszu domowym napewno stracą sporo na jakości...
W takim razie niechaj pozostanie na stronie głównej jako fotka... Może przy następnej aktualizacji Lasombra zgodzi się na jej umieszczenie...

No świetnie to wygląda Łukasz tylko.... te kluczyki jakieś żeczywiście nie zabardzo pasują.... ale to tylko szczegóły zawsze można je zmienić!