Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() slawek_p Klubowy Weteran Vectra C /Astra G/ P ... Jasienica | 2013-04-22 21:24:08
![]() |
![]() slawek_p Klubowy Weteran Vectra C /Astra G/ P ... Jasienica | 2013-04-22 21:37:40 Oczywiście jak byś miał zamiar to naprawiać to wymień cały komplet rozrządu. Cena części nie wielka i masz spokój na jakiś czas. A czy wymieniasz samą pompę czy kompletny rozrząd to i tak to samo musisz rozbierać.
Jesli chodzi o wyciek to raczej bym nie stawiał na obudowę bo i dlaczego miała by nagle cieknąć. Z reguły winnym wycieku jest sama pompa a dokładniej uszczelnienie na niej. Z reguły wyciek dośc szybko się powiększa powodując w krótkim czasie dość spore ubywanie płynu. Ale to moje przypuszczenie. A czy mechanik chodziaz zdjął obudowę paska. Wtedy nie trzeba by było gdybać. |
![]() Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2013-04-23 06:50:38 To u Ciebie to nie kapie prawie nic ![]() Miałem tak w Nexusie. Lało mi z pompy. Musiałem stawać co 5 km i wlewać wody z butelki, a miałem do przejechania 50 km. W bagażniku miałem zapas wody dla wojska ![]() |
![]() robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2013-04-23 08:36:28 Części do Espero, to naprawdę grosze, więc warto wymienić cały rozrząd.
Pozdr. |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2013-05-11 22:07:45 wkleję tu cycatę Esperynka bo się tak miota na forum , że zapomina gdzie co pisze ...zaczyna w innym wątku ... kończy w jeszcze innym....eeeh ![]() ..." 2013-04-26 21:16:18 Wykonane badanie techniczne, wymieniony cały rozrząd oraz zbiorniczek płynu wyrównawczego. "... |
![]() robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2013-05-12 22:32:46 Mi tam ciekło jak mi po prostu chłodnica się rozciekła. Tak sobie delikatnie kapało z jednej części na drugą, że na ziemię kapało sporo dalej ![]() Pozdr. |