Pomozcie (jak chcecie i mozecie :) ) bo chce kupic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, planuje kupic Supre MkIII `90, z turbina oczywiscie , ale chcialbym sie dowiedziec czegos o tym aucie, wiec piszcie wszystko co wiecie, bo napewno to wszystko mnie zainteresuje i bede wam bardzo wdzieczny. Aha i oczywiscie na co mam zwrocic uwage przy kupnie.
Wprawdzie ujezdzalem juz kilka Toyot, ale zawsze ojca, wiec auta serwisowane i nie tak stare, byly super, ale czy mozna kupic 13 letnia Toyote zdatna do uzytku??
Pozdrawiam, Karol.
GG: 886005
Ps. czy to prawda ze z automatem jest ociezala??

Cytat:
2003-10-07 15:41:51, Karol777 pisze:
Ps. czy to prawda ze z automatem jest ociezala??

Ociężała w porównaniu do czego????

Do Malucha na pewno nie, do Supry z ręczną skrzynią, pewnie niewiele, zastanów się czego oczekujesz.

Takiego starego auta sportowego bym się obawiał, ale ja w ogóle nie ufam samochodom używanym. Poczekaj na inne odpowiedzi.

Do niczego nie porownywalem, bo tylko raz siedzialem w takiej za kierownica, ale wyczytalem gdzies w necie wywod goscia, ktory twierdzil ze byle gti go wciagalo do 100.

Dopiero planuje, nabycie wlasnej Toyoty, ale czy obrazicie sie jak wpadne jutro do galerii?? (a przynajmniej postaram sie, jezeli nie napiszecie, zeby lepiej nie )

[ wiadomość edytowana przez: Karol777 dnia 2003-10-07 16:00:52 ]

Cytat:
2003-10-07 15:59:31, Karol777 pisze:
Dopiero planuje, nabycie wlasnej Toyoty, ale czy obrazicie sie jak wpadne jutro do galerii?? (a przynajmniej postaram sie, jezeli nie napiszecie, zeby lepiej nie )

No coś Ty, wręcz odwrotnie!. To jest Klub posiadaczy i sympatyków, więc możesz być spokojny o właściwe przyjęcie. A taką Suprę ma nasz Klubowicz, ale MarcinKedryna rzadko bywa na spotach.

PS
Mnie jutro nie będzie

Karol777 wpadaj jutro do Galerii Mokotów, to dowiesz sie czegos wiecej o kupnie uzywanych samochodow (mam wprawe bo jeden kumpel bral mnie zawsze ze sobą gdy kupowal samochod - a kupil ich od ch.................uja i na ogol uzywany. Inny znajomek ma warsztat) - to ci podpowiem na co patrzec przy zakupie.

Powiedz mi jutro ze to TY chcesz kupic supre to pogadamy...

Ponadto to ze nie masz Toyki nie oznacza ze masz zakaz wstepu.
Ja mam Golfa a w przyszlym roku chce kupic Honde i jakos nikt sie mnie nie czepia ze nie jezdze Toyotą

A tak na teraz - to lepiej jest kupowac uzywany (zwlaszcza 13-o letni) samochod z Manualna skrzynką biegów...

W takim razie dzieki, bede sie staral przyjechac, jak cos to zeby sie nie wyrozniac bede czerwonym yarisem z niestety (okrutnymi) pokrowcamui, ale auto mamy, wiec i tak ciesze sie ze wogole mi jeszcze pozycza (wcale nie chetnie, niewiedziec czemu )
Aha, no i postanowione, jutro lub w sobote jade do poznania po supre -czerwona, targa, 89 rok, 3.0 T , manual, 180000km, drugi wlasciciel, nic nie dlubane w silniku, bez zadnego remontu, wiec nikt nie mogl nic zknocic (mam nadzieje).
Wiecie moze czy od tego momentu, do konca produkcji (bodajze w 1993) zaszly jakies zmiany w tym modelu??
Pozdrawiam, Karol

ja nic nie wiem w tym temacie

Ja jestem specjalistą od Hondy

koles na www.forum.tuning.info.pl i na www.forum.streetracing.pl nazywajacy sie Zun ma do sperzdania podobno po remoncie
poszukaj go