Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-02-22 22:20:17 |
![]() mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-02-22 23:18:26 Ale nasze będą lepsze, no nie? |
![]() Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-02-23 11:42:26 Paweł, Miły miał na myśli materiały które będziemy przygotowywać (w osobie Miłego) na potrzeby naszego klubu...
![]() ![]() |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-02-23 12:34:02 AAAA to rozumiem:)
Te napewno beda lepsze od niemieckich:) |
![]() Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-02-23 21:45:52 PAweł, w którym miejscu, to moze sam podjadę zobaczyć... |
![]() Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-02-23 23:22:01 z przyjemnością Paweł. może gość będzie chciał ją opendzlować za jakąś niewielką kasiorkę... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-02-23 23:36:34 Własnie! Niektóre elementy z takiej ładzianki nie zdarzaja sie na codzień:) ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-02-24 12:52:54 Ostatnio widziałem jakąś dziwną Samrarę w Wawie; znaczy się miała inną deskę rozdzielczą (podczas wyprzedzania zerknąłem i cos mi nie pasowało, a że to była dwupasmówka, to chwilę pojechałem równolegle i sobie popatrzałem ![]() ![]() ![]() Może ... no.... widziałem tego... baltika...? PS. Następnym razem, jak Go zauważę, to będę chyba śledził aż do domu; no chyba, że mnie przetrzyma jeżdżąc po mieście aż mi zabraknie benzyny (wiadomo Samrara Baltic oszczędną jest). Tak na wszelki słuczaj - staram się utrzymywać pełen zbiornik ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-02-24 14:32:38 Jeśli to była rzeczywiście nakładka (jak to niby ma wyglądać -> pod spodem jest "stara" deska; bez sensu by to było raczej... chociaż...), to na takową nie wyglądała (no i nie wyglądało to wg mnie śmiesznie, ale całkiem fajnie -> coś a'la starszy model Octaviii). To kwestia gustu, ale mi się to podobało. |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-02-26 09:34:41 Taaa... no może i wyglądam na nieumundurowany patrol (chociaż w sumie nie... mam taką ...no... inteligentną twarz ![]() ![]() W tenże łikend też myślę o jakiś nartach, ale Białka (rozumiem ta tatrzańska jest trochę daleko..., ale -> jakbym zmienił zdanie i nabrał chęci na dalszy wypad, to namierzę Cię tel.). Tak czy owak -> życzę Miłego Urlopu! I uważaj na siebie (tam na stoku przestawiają zęby, nosy i takietam). |
![]() latarenka Łada 21061 Białystok | 2011-07-21 18:38:46 ...może to nic takiego ale na wszelki wypadek przesyłam link do galerii ze skanami.
https://picasaweb.google.com/mateusztymura/AdaArtykuYProspektySkany# Są tam 3 prospekty i kilka drobnych artykułów na temat Ład publikowane w czasopiśmie "Motor". Niedługo jeszcze kilka ciekawostek dorzucę. Pozdrawiam koledzy ![]() |