1 komplet kluczy....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z Was dorabiał kluczyk z imobilaisera firmy clifford lub/i pilot z alarmu challenger? Moje kompletowanie drugiego zestawu kluczy skończy sie chyba tylko na dorobieniu kluczyka ze stacyjki bo mozliwosć dorobienia reszty czarno widzę...

Ja chcialem sobie kupic obudowe do pilota bo mam juz poprzecierane przyciski ale kupa - nie robia juz takich. W gre wchodzi zaprogramowanie nowego pilota ale cena chyba ze 300 albo wiecej.
A kuczyk od immo mam jeden i tez chcialem miec w razie awarii ale tez nigdzie nie dalo rady.

Coś przesadzacie że tak trudno.....
1. Dorobienie nowego kluczyka z immoblizerem (tzw. klucz z transponderem) - Warszawa, Pl. Grzybowski 10, tel. (22) 652-26-36
2. Dorobienie pilota - nie musi być w takiej samej obudowie! ważne są częstotliwości i ilość kanałów. Nowy Pilot kosztuje od 30 zł (najprostsze) do max 80 zł !!! A zaprogramowanie ... najlepiej kupiś w serwisie alarmu bo mamy pewność że wszystko jest zgodne i wtedy to "doprogramowanie" jest gratis.
A jeśli nawet nie, to może to kosztowac z 10 zł. - bo to 15' roboty.

Immo mam w takiej cienkiej kostce z 3 stykami i trzeba przytknac w odpowiednie gniazdko.
Ja sie dowiadywalem sie w serwisie challengera.

Proponuję koledze się z tym pośpieszyć. Nie daj Boże kradzieży pojazdu.... pierwsze pytanie ubezpieczyciela to okazanie dokumentów wozu i 2 kompletów kluczy. Inaczej baj, baj odszkodowanie.

Meteor chyba wie co mówi.. i musi mieć troche racji...
Dzwoniłem do Clifforda... maja siedzibe w Wawie tel:022 679 44 49
Także w Gliwicach i Krakowie.
W Gliwicach powiedzieli mi że: w ciagu kilku lat był tylko jeden typ kluczyka do immobilisera (końcówka mini jack), powiedzieli że mogą sprowadzić taki kluczyk za 110 zł i w cenie jest "wkodowanie" do danego immobilisera.
Babka bada mi sprawę jeszcze pilota do challengera ale mam dzwonić po 16.

Miodzio czyli jak ukradna mi autko i pokaże drugi komplet kluczy to wypłacą mi kasę mimo ze nie mam AC????
Dzwoniłem na PL. Grzybowski..... i mówia że u nich sie nie da z cliffordem....

Cytat:
2003-10-07 13:33:03, miodek997 pisze:
Proponuję koledze się z tym pośpieszyć. Nie daj Boże kradzieży pojazdu.... pierwsze pytanie ubezpieczyciela to okazanie dokumentów wozu i 2 kompletów kluczy. Inaczej baj, baj odszkodowanie.

Nieprawda.
We wniosku sie podaje - ja mam wpisane 2 piloty i 1 immo.

Cytat:
2003-10-07 13:45:27, Many pisze:
...Dzwoniłem na PL. Grzybowski..... i mówia że u nich sie nie da z cliffordem....

Sorry, niezrozumiałem słowa pisanego, byłem przekonany że chodzi o kluczyk do stacyjki z fabrycznym immobilizerem

Cytat:
2003-10-07 13:45:27, Many pisze:
Miodzio czyli jak ukradna mi autko i pokaże drugi komplet kluczy to wypłacą mi kasę mimo ze nie mam AC????
Dzwoniłem na PL. Grzybowski..... i mówia że u nich sie nie da z cliffordem....

Kolego... ja nie jestem jasnowidzem i nie wiem czy masz AC czy go nie masz. Miałem prawo przypuszczać, że po prostu posiadasz coś takiego. Wiem natomiast, że przy szkodzie krasdzieży musisz okazać ubezpieczycielowi wszystkie posaidane klucze i dokumenty pojazdu. To dla Deena. Oczywiście wszystko zależy czy takowe posaiadałeś z chwilą zakupu. Proste i logiczne.
Ale w końcu to tylko był boczny temat tej dyskusji a koledze oczywiście chodziło o wyrobienie nowych. Więc nie ma sprawy.
Pozdrawiam

tez ostatnio dorabial qmpel kluczyk z immobiliserkiem i zaplacil 100zł czekal jedyne 10min pozniej kolejne 5 minutek do sprawdzanie czy jest wszystko oki i bylo ok, co do alarmu to tez nie mialem ja z kolei problemu co prawda innej amrki ale kosztowalo mnie to 150zł czas 15-20minutek i kwota do zaplaty 150zł i mam teraz 3 piloty bo ten stary tez sie nadaje!! pzodrowka

Cytat:
2003-10-07 19:41:07, miodek997 pisze:
Wiem natomiast, że przy szkodzie krasdzieży musisz okazać ubezpieczycielowi wszystkie posaidane klucze i dokumenty pojazdu. To dla Deena. Oczywiście wszystko zależy czy takowe posaiadałeś z chwilą zakupu. Proste i logiczne.

No wlasnie Miodku - kupilem carinke z dwoma pilotami ale z jedna kostka od immo i tak mam wpisane na polisie. Czuwaj

Deeno... i wszystko się zgadza. Miło, że w końcu się dogadaliśmy. Czuwaj!!!

Miodzio przecież my se żartujemy....

W gliwicach takze moga sprowadzic pilot do challengera ....
Cena troche.... .... 160 zł.
Po kluczyk do immobilaisera jade we wtorek....