[S 126p] Części silnikowe/zawieszenie/napęd

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Z racji, że przybyła mi nowa zabawka w garażu postanowiłem się pozbyć gratów zgromadzonych przez lata w pudłach na półkach. Części z nim się już pozbyłem, ale szkoda mi wyrzucać pozostałych, w większości dobrych części. Ale, przechodząc co sedna, jeśli ktoś potrzebuje jakieś silnikowe graty (mechanika i osprzęt), jakieś zawieszenie, półosie etc, niech piszę priva (a forum jestem prawie codziennie). Jeśli mam to zrobię foto i się dogadamy.

Pozdrawiam.

a nie byłoby prościej gdybyś wypisał co masz i za ile to masz??

pozdro Kuba

Cytat:
2013-01-31 00:57:48, qbus125rally pisze:
a nie byłoby prościej gdybyś wypisał co masz i za ile to masz?? pozdro Kuba

i było by zgodnie z regulaminem !

jeżeli nie uzupełnisz listy z cenami temat wyleci

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Ale rygor

Dobra, alternator- 20zł

Lepiej ? Jeśli nadal nie to postaram się do końca tyg uzupełnić listę tego co mam i skatalogować co by było czytelnie(j)

Ale byłbym wdzięczny gdyby do tego czasu temat sobie był, jeśli to jeszcze nie taka zbrodnia...? Da się tak Panie Marcinie ?

Zdjęcia i lista części do których udało mi się dokopać do tej pory:

1. Bak z trabanta- zaspawany od dołu, zardzewiał wewnątrz- 20zł
2. Zderzaki łyżwy- są 2 komplety, i jeden komplet mocowań, raczej do pomalowania- 40zł/ 1 komplet
3. Tylne utwardzone amortyzatory- 20zł
4. Alternatory- 20zł
5. Rozruszniki- 20zł
6. Silnikowe graty- drobnica jak pompki paliwa czy gaźniki- proponujcie coś
7. Kilka bloków silnika, głowic, układów korbowych, cylindrów, obudów- te muszę jeszcze wydobyć i wycenić ale można pytać bo jeśli będzie zainteresowanie to się szybciej za to wezmę.
8. Układ hamulcowy z kanta- tarcze praktycznie nowe, linka też, zaciski raczej do regeneracji- 40zł
9. Bęben hamulcowy- ST, 20zł

I jeszcze fotki części:

Ile za ten kolektor wydechowy z zamontowanymi szpilkami? ( przedostatnie zdjęcie, w kartonie po lewej) Masz jeden czy dwa?

Cytat:
2013-02-03 14:27:18, MAD_DOGG pisze:
Ile za ten kolektor wydechowy z zamontowanymi szpilkami? ( przedostatnie zdjęcie, w kartonie po lewej) Masz jeden czy dwa?

Sprawdzę i napiszę ile ich tam jest bo mam jeszcze kolektory przy silnikowych częściach w innych pudłach.

Mad Dogg jesteś łowcą tych kolektorów

Dawcy, dałbyś rade jeszcze cyknąć dodatkowe foty tego baku od trabanta? Jakiś wymiar pi razy drzwi..

jaka cena za te kilka bloków silnika?

poproszę o foty przy tylnej panewce oraz pod wałek rozrządu

Jutro postaram się odpowiedzieć na Wasze pytania. Dziś już zbyt ciemno na robienie zdjęć i mierzenie. Poza tym niedziela

jaki jest koszt przesyłki 1kpl zderzaków? mocowania do zderzaków gratis czy za dodatkową opłatą?

fotkę tych amorków utwardzonych też poproszę. wstępnie biorę.

Cytat:
2013-02-03 21:02:10, qbus125rally pisze:
fotkę tych amorków utwardzonych też poproszę. wstępnie biorę.

Amorki już sprzedane, 1 komplet zderzaków również. Rozruszniki też się skończyły.

Będę miał na sprzedaż lekkie koło zamachowe, muszę je tylko dać wyważyć jeszcze. Cena 100zł.

Cytat:
2013-02-03 16:57:12, Milten pisze:
Mad Dogg jesteś łowcą tych kolektorów Dawcy, dałbyś rade jeszcze cyknąć dodatkowe foty tego baku od trabanta? Jakiś wymiar pi razy drzwi..

Wymiary to tak zgrubnie 35x45x25 (szerokość x długość x wysokość).

[ wiadomość edytowana przez: DAWCY dnia 2013-02-04 11:54:54 ]

witam,posiadasz blok silnikowy do eleganta????????? czyli bez aparatu zaplonowego. Jaka cena????? dosc pilne

Cytat:
2013-02-06 20:25:01, M_A_R_T_I_N_I pisze:
witam,posiadasz blok silnikowy do eleganta????????? czyli bez aparatu zaplonowego. Jaka cena????? dosc pilne

Najnowszy blok jaki znalazłem był z '92.

Nadal aktualne są:

1. Bak z trabanta- zaspawany od dołu, zardzewiał wewnątrz- 20zł
2. Zderzaki łyżwy- raczej do pomalowania- 40zł/komplet
3. Alternatory- 20zł
4. Silnikowe graty- drobnica jak pompki paliwa czy gaźniki- proponujcie coś
5. Kilka bloków silnika, głowic, układów korbowych, cylindrów, obudów.