Start do MONTE CARLO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Zapraszam wszystkich na uroczysty start dorajdu Monte Carlo
Sobota 23 stycznia ulica Koszykowa godz 19.Gmach Politechniki
Wystartują cztery z sześciu załóg jadących z Polski.
Jaskłowski/Bany Fiat 125p
Walentowicz/Walentowicz Alfa Romeo
Lange/... Porsche
Burtan/Kot Fiat 128
wiecej na :

>www.rallyeteampoland.pl

Serdecznie zapraszam

Niebawem więcej informacji, na Naszej stronie klubowej.

pwr79 tak mi się wydawało że Cię tam widziałem, ale nie byłem pewien

darmowy hosting obrazków

Cytat:
pwr79 tak mi się wydawało że Cię tam widziałem, ale nie byłem pewien

Trzeba było podejść

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/z_wroclawia_ruszyly_zalogi_na_rajd_monte_carlo_123552.html#11

Nawet sie kawałek mojego 125p załapał na zdjecie

Co to za lamuch pomiędzy kantami?

-----------------
--=RACE TECH=--

A co tam z Wrocka startowało?
był Kadet???

Z wrocka startowało 125p Andrzeja Postawki, które juz chyba wszyscy znaja, to zółte Monte p.Duszyńskiego, widziałem je pierwszy raz w zyciu i dech mi zaparło. Pięknie zrobiony samochód, z dbałoscią o szczegóły, zrobił na mnie ogromne wrażenie. No i słynny kadett, któy jakoś tak sobie wyglądał. Można powiedziec nie zwrócił na siebie mojej uwagi, niedokładne wykonanie itd. Ale wszystko wyjdzie w trasie, to że lakier lezy byle jak, moze okazać sie że za to mechanicznie jest dopracowany, zobaczymy. A tak dla tłumu stał jeszcze 125p "rekord", jakis tam maluch z klatka, który moze gdizes kiedyssie scigał, ale hcyba raczej jest zrobiony tylko "na eksponat" no i oczywiscie gwiazda rynku, najszybsze OHV w Polsce, czyli moje 125

ten kant którego chwalisz to kant najprawdopodobniej tworzony przy współpracy z aso Fiat'a (panowie odemnie odkupili dejtową 131-ke -miała robić za reklame aso a widać skończyła jako dawca...) mam nadzieje że wszystkie nasze fiaciki dojadą do mety !

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
no i oczywiscie gwiazda rynku, najszybsze OHV w Polsce, czyli moje 125

Muszę to kiedyś sprawdzić

Cytat:
ten kant którego chwalisz to kant najprawdopodobniej tworzony przy współpracy z aso Fiat'a (panowie odemnie odkupili dejtową 131-ke -miała robić za reklame aso a widać skończyła jako dawca...)

to pewnie z moim motorem, bo ode mnie tez brali graty w ogole kupowali wtedy co popadnie z calej polski

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2010-01-29 15:09:40 ]

A tak wyglądał parę lat temu ten Fiat felgi zostały te same tylko znaczki Abartha na nich zagościły

Mar, jakiego koloru była ta 131 ?

Cytat:
2010-01-29 18:56:03, JOZEF_STALIN pisze:
Mar, jakiego koloru była ta 131 ?

koloru kupy -> brązowa , supermirafiori , z maską i oczkami z D

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2010-01-29 19:22:30 ]

To powiem ci Fiesta, że Twój samochód trafił w dobre ręce. Widać, że kasy w niego troche poszło ale wygląda naprawde super. Chciałbym mieć cos takiego w garażu fakt, felgi te same.

P.Duszyński jak przyjechał oglądać Fiata to mówił że jest kolegą P.Postawki i on Go namawia na Monte Carlo Historic.Poglądał i stwierdził że Fiat się nadaje.Dwa lata roboty i na Monte Carlo .... .Zrobienie Fiata to full kasy a budżet na imprezę to druga sprawa

Wiesz, to są panowie, których na to stać
Monte ciekawa przygoda, ale chyba też i wiek trzeba mieć poważniejszy. Najważniejsze jak te auta auta wytrzymaja te pare kilemotreów trasy.

P. Jaskłowski mógłby wreszcie zmienić te beznadziejne felgi aluminiowe, przecież za stosunkowo nieduże pieniądze można kupić felgi Compomotive, bardzo zbliżone do tych jakie były montowane oryginalnie we Fiatach Monte Carlo/Acropolis

Kilku starych pierdzieli pojechało turystycznie do Monte Carlo a Wy się podniecacie