Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-10-07 21:00:30 ja mam troche inaczej ściąga mnie na prawo przy chamowaniu borykam sie z tym już prawie rok...i kupa |
gwynblade GOLF II i F126p Olsztyn | 2003-10-07 21:04:10 ja mam tak samo we sciaga mnie na prawo moze maluszki tak maja ![]() |
![]() Rutkus F&F Sympatyk Sierra Śrem | 2003-10-07 21:34:07 Mysle że zapowietrzanie powinno już ustać, sprawdź czy masz dobre samoregulatory na szkękach z tyłu. Jesli tak to może pomóc osłabienie górnej sprężynki przez jej delikatne rozciągnięcie, pedał może podejść wyżej!! |
![]() lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia | 2003-10-08 11:53:15 ja mam zajebiście to już mój drugi maluch w którym aby zablokowac koła przy hamowaniu tzreba zdrowo pierodlnąć może to i dobrze prawie abs ale dziwi mnie to ze po wymianie cylinderków szczek bebnów odpowietrzeniu hamulcy przez1km jest brzytwa a potem juz lipa jest to zajebiście dziwne , płynu nie ubywa stan max nie wiem co jest
na przeglądzie hamulce wyszły ok a jak hamuje na mokrym to ściąga mnie w prawo tłumacze sobie to tym że tak ma byc i trzeba byc przygotowanym na wszystko ![]() |
![]() Poochaty F&F Sympatyk Kraków | 2003-10-08 18:59:55 Wymieniłem wszystkie cylinderki i przedłużyłem bolec od pedału.Na razie jest zajebiście.Zobaczymy co będzie dalej.Dzięki za pomoc |
![]() Gadzio Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-10-08 19:40:15
Ja mam taka rozpurke i nie wiem czy ma jakis wpływ na siłę hamowania, mnie też sciagało na prawo przy hamowaniu ale to kwestia tego że kiedyś niałem zapowietrzone jhamulce i szczęki nierówno na każdym kole łapaly, po odpowietrzeniu sciagało do momentu gdy się nie podocierały tak zeby hamulec łapał równo |
![]() ThomasTsT Opel Corsa Łódz | 2003-10-09 21:19:53 Qrde no ja bym powiedział że to pompa ale jesli pompa jest nowa i to jest dalej to niewiem jutro zapytam ojca........on niestety zansię lepiej odmnie....... ![]() |