Sto tysięcy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W sobotę gdzieś 12 km za bramką poboru opłat na słynnej autostradzie A4 stuknęło mojej Ladzie 100.000 km. Dla uczczenia tej rocznicy zatankowałem jej V-Power (za 20 pln )

No to teraz druga młodość
Gratulacje

Koniecznie kup szampana i oblej nim trochę maskę
Ja tak nie zrobiłem i moja zaczeła się strasznie sypać po 100 tysiach.
Poszły hamlety, chłodnica i inne takie....

a mój szerszeń ma juz 134000 na liczniku i jezdzi jak zyleta no ale trzeba było zmienić kable,świece i pare innych drobiazgów-taki przebieg to nic-u mnie w bloku jeden koles miał od nowosci samarke,bardzo czesto jeździł nią do pracy do niemiec-w tym roku ją sprzedał a przejechała ok 500000!!! i jeszcze jeździ!!! miał na nią 7kupców(kupił sobie peugota 206)

Winszowanko od ziomala. A te 20 PLN to na sępa czy takie czasy

No moja piekna ma juz prawie 200k. Oby zrobila drugie tyle bez problemow. Ciekawe kiedy czeka ja remont? (Oby nigdy
Moj kuzyn mial samarke to zrobil 340k (w tym ponad 100k przejechane w rajdach), niestety rozbil autko

Te 20 zeta to niestety takie czasy. Muszę wybierać miezy ładną a córką która jest "trochę chora z winy pana doktora" i córka wygrywa a Łada dobrze jej służy, widocznie rozumie

Ps. zgodnie z radą polałem jej maskę winem domowej roboty - to instalacji gazowej już chyba nie zakładać -nie . Jazda na potrójnym gazie.
Kiedy Grzegorz Cię zobaczę w Ladzie ??

Cytat:
2003-10-10 08:10:23, piotrzezglobic pisze:
Ps. zgodnie z radą polałem jej maskę winem domowej roboty - to instalacji gazowej już chyba nie zakładać -nie . Jazda na potrójnym gazie.

nie wyzarlo Ci lakieru?

No co ty zlizała wszystko co do kropli.

Cytat:

Jak ktoś da mi się przejechać lub chociaż posiedzieć

Co jakis czas już tuż tuż i zawsze coś wypadnie.
No ale mówimy tu o jubilatce.
PS. Nie wiedziałem, że masz córkę. Zakręcę się koło niej i łada moja.