| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
VIGGEN DU nexia 1,8 GT Zabki | 2003-10-07 00:23:34 zblizaja sie zimne mniej ciekawe dni dla tuningowcow No ale i w tym czasie mozna troche zaszalec i cos ciekawego zrobic
Tu namawiam do instalacji elektroniki uzytecznej tak ja nazywam 1. automat wlaczajcy swiatal po ok 2 s od momentu uruchomienia silnika i tylko silnika a nie po wlaczaniu zaplonu Co ciekawe takie urzadzonko ma mozliwosc pracowac w dwoch trybach lentnim nie zalacznie swiatel oraz zimowym zalaczjacym Druga ciekawosc to fakt ze przelaczenie odbywa sie bez koniecznosci odpinania urzadania oraz bez koniecznosci przelacznia (pstrykania) w przelacznik 2. ostanio wpadlem na pomyl ze wszystko sie podwiatla ale nie zame klamki Podpatrzylem w audi tak jest dalikatne swiatlo i w nocy nie ma problemu ze znalezniem klamki a przy tym robi sie kosmiczny efekt 3. na to dzis wpalem zdobywajc przypadkowo komplet gratow Otoz w moje rece wpadly czesci z audi 100 cygaro a najabrdzije moja uwage przykolo ogrzewanie foleli znalazlem sprawne fotele z ktorych da sie wyjac maty grzejace kompletna instalacje z przelacznikami i sterownikami Hyym tylko jak wlazyc maty by pasowaly do kolekow ? chyba poczeka to do wekendu by wymontowac fiotele i zrobic mala ich rozbiorke ale za to jakia przyjemnosc bedzie wsiadac do samocbodu w zimowy czas |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-10-07 17:26:56 Legoo ma podświetlane klamki na niebiesko i efekt nawet fajny. |
Wiktor_ galant Kielce | 2003-10-07 20:44:42 ja tez mam podswietlanie ale narazie tylko tylnich klamek niedlugo bedzie tez z przodu
Wiktor |
VIGGEN DU nexia 1,8 GT Zabki | 2003-10-08 08:25:10 podwietlenie ziemi i jednoczesna sygnalizacje otwracia dzie dla nadjezdzajacych mozna zrobic wykorzystujac swiatelka oswietlenia bagaznika polonez caro plus wykonane sa z ladnego tworzywa wlaczniks sterujacy mozna zamontowac na przednum slupku (pod zawiasem)
W przypadku nexii plus jest pod przelacznikami szyb wiec sprawa sie bardzo upraszcza do wciagniecia masy z wlacznika najleszy wlacznik jest ok CC mocno obudowany w gumie koszt takiej operacji to ok 50 pln |
DAREK2 Bydgoszcz | 2003-10-12 09:45:07 Do podświetlenia ziemi przy wysiadaniu można wykorzystać lampy od STILO które są dwu kolorowe ( biało-czerwone) tylko kwestia kasy ~50 zeta/szt.
Pozdrawiam DAREK2 |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2003-10-12 20:36:28
Zawsze można się wybrać do salonu fiata pod pozorem obejrzenia stilona i wrócić z "łupami" |