Klip z krakowa !!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapraszamy do ogladania klipu ze zlotuz Krakowa - 27 IX
filmował czuczu..złozył mountez....
warto obejrzec
Zajezdnia 27 IX Clip !!!!!

tak sie bawi tak sie bawi F&F

PS...KIEŁBASAAAAAAAAAAAAAAAAAA......!!!!

Dla mnie bomba.... ...jak żałuje że nibyłem dłużej ale co zrobić.....

Cytat:
2003-10-04 22:15:09, Yankee pisze:
Dla mnie bomba.... ...jak żałuje że nibyłem dłużej ale co zrobić.....

... poprawic sie nastepnym razem

Ja rowniez jestem pod wrazeniem - szczególnie montażu i obsługi kamery. Czuczu i Mountez - 2 Oscary dla panów

Pozdrawiam
Seba

Jak dla mnie klip pierwsza klasa
Gratulacje dla montażysty i kamerzysty

troche [OT] ale nie wiem czemu na sdi mialem problemy ze scioganiem rzeczy z tego serwerka na neo to samo czy ktos na stalkach ma ten sam problem??

taaaa, ja mam łącze w miarę szybkie, ale pod warunkiem, że nie muszę ściągać z fnf ściągam z pomocą DAP'a i mam ok 1.5-3 kb/s

no to ja flashgetem i 0,53 kilo idzie masakra ktos wie czym jest to spowodowane ??

Ja mam niezłe łącze ale ściąga mi się tylko 20kb/s a na samym początku było 120 ale szybko spadło. mam już 50%.

nic mi nie przychodzi do głowy.. gdybym tylko ja miał taki problem, to myślałbym, że to konfiguracja serwera, ale przy neostradzie to odpada. co do klipu, to bardzo mi się podoba muzyczka wogóle jest fajny, jak wszystkie klipy fnf

Mnie też się właśnie muza podoba ja chyba jako jeden z pierwszych ściągałem i mi bardzoo szybko szło bo mam wolne łącze (sieć)

Może poprostu za dużo osób naraz go ściąga i poprostu serwer nie nadąża ??

Mi tez bardzo ladnie szlo 20-25 kb/s..
W przeciwienstwie do strony F&F

Nom klipik very fajny super dobrane do muzy sa poszczegolne przejazdy mi tam sie sciagalo caly czas 9-10kb/s co na moim sdi to jest max wiec ja nie narzekam

Dobra, teraz po oglądnięciu tego klipu baaaardzo żałuje że niemogełm przyjechać (( poprostu załamałem się. Mam nadzieje że następnym razem mi się uda jak będzie coś takiego. Pozdrówka...

a tam marudzicie chopocki ja mam wolne łącze jak na ilość osob w sieci i na flashgecie szło 130kb/s
Ja osobiscie nigdy nie mialem problemów ze sciaganiem plików z fnf, ale fakt jest taki ze czasem stronka jednak zwalnia i dlugo sie laduje...
pozdro

Cytat:
2003-10-04 23:28:37, Koniu pisze:
....... szło 130kb/s ......

hmmm...u mnie 5 w porywach do 8kb/s
ale jestem cierpliwy i poczekam.Już mam 14%

mam neo i juz sciogam 57 minut a dopiero 2,6mb sie scioglenlo jakby ktos mogl udostepnic ten film z innego serwera to bylo by super

Ja juz wrzucam widynkowi klip. wiec nie ma problemu. Sprawa nieaktualna !

sciagnalem w 7 minut
mam chello
a filmik naprawde super!!!!!
jestem pod wrazeniem bez kitu!!
pozdrowki

filmik ful wypasik.... w stylu przeżyjmy to jeszcze raz