Gdzie Szukac i temat Zerania (Wawa)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nosze sie z zamiarem kupna Samej czystej budy do malucha i mam w zwiazku z tym kilka pytan:
czy kupujac na szrocie mam prawo do ponownego zarejstrowania?
ile moze kosztowac nadwozie (moze byc bez drzwi klapy i maski przedniej)
gdzie najlepiej szukac - jakies pomysly oprocz szrotu?
moze gdzies mozna dostac nowa karoserie jeszcze nie pomalowana.

ps. czytalem kiedys post ze na zeraniu jest troch roznych czesci. mieszkam niedaleko i sprawdzilem. jest troch poldkow pare df i 126p. ale nie wiem czy da rade cos z tamtad wywiezc (legalnie oczywiscie) bo teren jest strzezony. bede musial jeszcze z cieciem pogadac to dam znac jak sie sytuacja klaruje.

z gory dzieki za podpowiedzi!!

[ wiadomość edytowana przez: gooffy dnia 2003-10-13 14:38:09 ]

Kiedyś w anonsach (www.anonse.pl) było ogłoszenie o sprzedazy budy do malczaka nie urzywanej. Cena jeśli pamiętam to 500zł. Napisane było, że nigdy nie uzywana. Jednakże głowy nie dam sobie uciąć za to ogłoszenie!! A co do powtórnej rejestracji to cieniutko to widzę!!

Oprucz szrotu to nie wiem gdzie można by kupic ale może ktoś ma akurat na zbyciu a co do rejestracji to jeśli masz malucha w kiepskim stanie blacharskim to do tej nowej budy możesz przełożyć wszystkie duperele, tabliczki przebić nr nadwozia czy podwozia nie pamiętam jak to sie tam nazywa i bedziesz miał dalej nowego starego malucha. Mój poprzedni samochód jeździ na nowych nr podwozia bo właściciel złomu miał takiego samego Tarpana jak mój tylko w znacznie gorszym stanie blacharki a mój był po remącie ale silnik by już słabiutki a u niego było na odwrót więc wsadził swój silniki do mojej budy i teraz ma nowego starego tarpana ktorym może bez przeszkód wozić złom z całej okolicy

Cytat:
czytalem kiedys post ze na zeraniu jest troch roznych czesci. mieszkam niedaleko i sprawdzilem. jest troch poldkow pare df i 126p. ale nie wiem czy da rade cos z tamtad wywiezc (legalnie oczywiscie) bo teren jest strzezony. bede musial jeszcze z cieciem pogadac to dam znac jak sie sytuacja klaruje.

Akurat tam mam znajomego ciecia... do malców to już tam prawie nic nie ma... ale za to na częściach od lanosa,matiza i nubiry kase się trzepało....

na żeraniu robili też maluchy ??

Z rejestracja najlepiej tak jak Insekt napisał W koncu musisz wszystko skads przelozyc wiec i numery...

Uscislenie dokladnie za Zeraniem od strony torow wjazd niedaleko supermarketu Auchan ze skrzyzowania z petla autobusowa tylko w przeciwna strone jest miejsce gdzie chyba z akcji "zezlomuj swoje auto to dostaniesz znizke na ble ble ble" stoja rozne samochody a raczej juz ich wraki bo chyba zaden nie jest juz kompletny. jest tam oprocz tego co juz wczesniej pisalem czyli df, poldkow i f126p pare skod i ład.

To się nazywa: "ZOMIS"