Co dziś ciekawego robiłam (-em) :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie

ja dziś sie kłóciłem z gliniarzami jak zatrzymali mnie do kontroli autem na zachodnich tablicach i chcieli przetłumaczony dowód rejestracyjny powiedziałem im ze jesteśmy w UE i powinni sie nauczyć innych języków jak polski

Hehehe i co oni na to?

A ja dzis nic ciekawego nie robiłam

gliniarz stwierdził ze musze miec tłumaczenie to sie ładnie spytałem czy jak bym był obywatelem francji bo na takich tablicach miałem auto to czy tez bym musiał miec dokumenty auta przetłumaczone to powiedział ze nie , to grzecznie sie spytałem zeby podał mi jakąs podstwae prawną zeby udowodnic to ze musze miec tłumaczenie i zgasił sie biedak wtedy pomarudzil coś pod nosem sobie oddał dokumenty i zyczył szerokiej drogi miał szczescie ze tak zrobił oj miał

a co do języków to stwierdził ze zna rosyjski i troche angielski a francuskiego nie zna niestety

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2006-05-12 19:34:25 ]

A francuski jest taki fajny

Cytat:
2006-05-12 19:38:53, storm pisze:
A francuski jest taki fajny

chcesz o tym porozmawiać ??

Właściwie to nie ale dzięki

o Stormik a skąd to wiesz ze taki fajny jest ??

[EDIT] Spidi wsumie poniekad ubiegł mnie z pytaniem

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2006-05-12 19:47:11 ]

w sumie to Storm już kiedyś miała nam o czyms poopowiadać

hehe ja juz zapomniałem nawet o tym ale chetnie posłucham , czegoś nowego sie dowiem

co ja dzis robilem... za duzo i pisac mi sie nie chce

No co za leń

Monitorowalem forum caly dzien

Cytat:
2006-05-12 20:34:06, najmer pisze:
Monitorowalem forum caly dzien

I CO działo sie cos ciekawego ??

Caly prawie dzien cisza, zanudzic sie szlo....

Nic ciekawego...szkoła, komp.

Cytat:
2006-05-12 21:03:36, najmer pisze:
Caly prawie dzien cisza, zanudzic sie szlo....

chwile sie działo coś ale jeszcze chwila i ja ide spac albo na jakis film a wiec macie pole do popisu

Ciezko jest prowadzic dyskusje z samym soba wiec sterciu nie uciekaj

jeszcze chwilke bede tak do 22

kiedy na spocie zawitasz pod pocztą ??

Chcialem to zrobic w kwietniu ale z calego zamieszania dni mi sie po.... i stawilem sie w czwartek, czekam czekam i jak zaczalem dzwonic do Pitera sobie skojazylem ze to czwartek i tak mnie minol spot, a nastepny niewiem, nawet niewiem kiedy bede w kraju chociasz na chwile samolotem a co dopiero autkiem

A ja dzis demontowalem zdezak w aucie zeby zamontowac zimny dolot do filtra. Wywalilem polowe deski.
Gralem jak zwykle na ogame i w kosza na boisku.
I to by byly jedyne konkrety dzis