Pół tysiąca postów na F&F !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ludzie, widzicie to co ja . Na żadnym innym forum tyle nie naskrobałem! A już na pewno nie w tak krótkim czasie Skoro moje posty stanowią ponad 2% wszystkich na F&F to nie chwaląc się co 50-ty post jest mojego autorstwa (wszystkich jest w tym momencie 24717) . Staram się w miarę możliwości nie pisać postów typu:
Cytat:

lub
Cytat:
popieram

mam nadzieje że mi to wychodzi...
Korzystając z okazji chciałbym Was poprosić o ocenę mojej "twórczości". Jak wyglądam w Waszych oczach (inaczej: jak mnie czytacie )?? Czy moje wypowiedzi są sensowne, poprawne gramatycznie (i politycznie), przejrzyste, przystępne/zrozumiałe (czy łatwo zrozumieć o co mi chodzi), czy nikogo nie obrażają, czy pomagają czasem itp. Słowem proszę pisać tu wszystko co o mnie myślicie na podstawie moich postów i ew. spotkan na zlotach (tego na razie było baaardzo mało, ale to sie zmieni - LPG ). Postaram się przyjąć z godnością każdą krytykę (najlepiej konstruktywną), lecz nie obiecuje, że się nie odgryzę .

Pozdroofka 4 all F&F and more...

ps. Tak z ciekawości - kto ma więcej/najwięcej?? Można to gdzieś sprawdzić (nie przeglądając wszystkich po kolei ofcoz) ??

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-10-16 01:13:36 ]

Ja mam wiecej no ale nie na f&f tylko ogolnie

Race cos cie nie ma ostatnio na icq

pozdr

p.s. pamietam jak kiedys na poczatku motonews wlasciwie Ambrozy z klubu toyoty mial prawie 12% calego forum !!! niezle co

[ wiadomość edytowana przez: thaniel dnia 2003-10-16 01:23:09 ]

o Tobie tylko tyle - Ladnego masz fiata -a ja tu jestem za krotko zeby kogos obcego oprocz lodzi poznac - znam DamianaS z gg - spoko gosciu . . .

Race_D. Jesteś zaliczony w poczet ludzi do poprawy!! Z taką ilością postów chcesz wkroczyć w dorosłe życie (??) a zachowujesz sie jak dziecko!! Posty są jakości nagannej, nie uzywasz w nich ani grama poprawnej polszczyzny (bezprzewy tylko zawias, amorki, blachy, itd...), nie wspomnę już o ortografii!! Tak piękny język i taki wiek jakim sie legitymujesz wymaga odrobiny szacunku dla innych forumowiczów w postaci słów, np: mocium panie, a zarazem dla samej polszczyzny. prafda??. Pozatym jak to może być by taki jantalman (dżentelman) jak Ty zajmował sie samochodami!! W twoich rękach jest przyszłość kraju (bądź patriotą!!) musisz wziąc sie do nauki by móc zasilić populacje mocium panów wykształconych tworzących ten piękny naród (!!), A nie spędzać całe dnie uwalonym od smarów pod autkiem!! Wystarczy??
P.S. Trzymaj tak dalej!! I powodzenia!!