Rany boskie idzie zwariować z tą komercją!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Komercja w necie sięga zenitu!!!
Siedzę sobie grzecznie przy kompie z pasją odpisuję na posty kolegów chłonnych wiedzy o Bestii aż tu nagle jak nie jebnie w głośnikach, czarny ekran (myśle sobie niemcy trzecią wojnę rozpętali) ja za graty bo mobilizacją już pewnie ogłoszona a tu nagle w głośnikach ze stoickim spokojem gość oświadcza, że od 7 lat wspiera zmagania naszych popaprańców siatkarzy. Jak tak dalej pójdzie to PlusGSM będzie mi szkodliwe chyba płacił.

Pozdrawiam i ściszcie sobie głośniki bo wejście mają głośne

sama też tego doświadczyłam - MASAKRA

A ja dziękuje nadwornemu informatykowi za to że pozbawił mnie karty i głosników.

Pozdoro
Sennin

Też tego doświadczyłem i łączę się w bólu ze wszystkimi, którzy doświadczają tego na codzień

niech ich tam ch... strzeli w tym plusie...

Tak naszych siatkarzy wspieraja, ze wczoraj ledwo wygrali...

[ wiadomość edytowana przez: kristo dnia 2004-08-24 16:16:04 ]

A ja mam glosniki TONSIL 150W i wzmacniacz SHARP (ma ze 25 lat i wskazniki wychylowe) i zawsze jest glosno ustawiony i nie mam tego problemu. Dlaczego? Bo mam OPERE i wylaczone WINPOPUPS.

pozdrawiam

polecam OPERE

Je tez pod krawatem jestem w Operze, i mam spokoj..
...koncze juz bo mnie ludzie mowia zebym sie zamknal.....

Cytat:

Dobre ...

... dodam, ze chodzilo mi o przegladarke ... tak dla niewtajemniczonych to na IE swiat sie nie konczy ...

A wiecie po co facetowi krawat?

Cytat:
2004-08-25 11:19:28, kalafior pisze:
Cytat:

Dobre ...

... dodam, ze chodzilo mi o przegladarke ... tak dla niewtajemniczonych to na IE swiat sie nie konczy ...

A wiecie po co facetowi krawat?

Ja się mogę domyślać po co ale pewnie nie o to chodzi

Ja też używam Opery i też mam wyłączone POPUPy. I cicho sza jest

Życie z Operą mogłoby być piękne, ALE...
w niektórych sprawach biznesowych jest ZMUSZONA używać IE
i to akurat w ogóle nie zależy ode mnie.

Za to całkiem przyjemny jest Toolbar by Google

no tak, zeby np. zapłacić DrA za zlot musze uzyc IE......
czerwona pajeczyna...

Niestety akurat siedziałem pod IE na co dzień Fedora&Mozilla i też nie ma problemu.

Pozdrawiam

ja bawilem sie w rozne przegladarki, opera mozilla stare netscape i powiem Wam ze siedze teraz pod IE 6.0.2... i jest OK

a pop up'y mozna wylaczyc programem.

[ wiadomość edytowana przez: Maciey dnia 2004-08-26 12:44:46 ]

OK, to odpowiem po co jest facetom krawat (zaznaczam, ze sam to uslyszalem od kloezanki jak pod krawatem przyszedlem do pracy - od tej pory nie nosze )

Po co facdetwi krawat?
BO KAZDE BYDLE MUSI BYC UWIAZANE !!!

(kurde, pewnie mnie uznaja za feministe ... cholera)

pozdrawiam userow nieIE i wspolczuje userom IE

He he a to dobre na szczęście mogą sobie tylko pogadać.

Pozdrawiam

Cytat:
2004-08-26 12:39:59, Maciey pisze:
ja bawilem sie w rozne przegladarki, opera mozilla stare netscape i powiem Wam ze siedze teraz pod IE 6.0.2... i jest OK

a pop up'y mozna wylaczyc programem.

Wiesz na czym polega główny problem IE i Microsoftu? Otóż nie trzymają się one standardów - to znaczy dopuszczają na przykład niepozamykane tagi etc. Potrafią to po swojemu wyświetlić. Microsoft namieszał też przy DHTML.

Jaki jest tego efekt? Lameriada siada do robienia stron, nawali błędów, nie zrobi walidacji, a w IE się wyświetla. I są z siebie dumni i zalecają przejście z innych przeglądarek na IE. A tfu!