| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2003-10-10 22:57:44 Słuchajcie jedę sobie w strugach deszczu do domu, ciemno, zimno - a tu na maskę wskakuje mi siwy gość, mówi, że On to Ja, tylko za 34 lata i że wrócił z przyszłości, a na dowód tewgo mówi, że jestem fanem auta, które pokiereszowało mu właśnie kolano i że ma dla mnie film na dowód tego, że nie jest obłąkany. Ja pytam jaki film, jaki Ja, skoro Ja siedzę w aucie, a Ja-On moknie na deszczu i gdzie ten film???? No więc on wyciąga pudełeczko wielkości paczki fajek, mały rysik i pyta o adres mail'owy, no to mu podałem, a on mówi, że mamy Prezesa w klubie i że on (tzn. ja) właśnie od niego przybywa i że prezes ma przesłanie dla nas klubowiczów. A brzmi ono "Dbajcie o swe Łady bo..." i tu Gość (czyli ja???) przerwał... i powiedział, że wysłał mi dowód, teraz musi zdążyć na następne "przejście w czasie", ale, że jeszcze się odezwie.... To co zobaczyłem przesyłam Do konrada i Pawła (jest na filmie, tylko zdziebko starszy) jako posłaniec mając nadzieję, że kiedyś dowiemy się wszyscy jakia byłe pełna wersja owego przesłania i dla czego warto dbać o Łady...
Tym czasem czekam na potwierdzenie Konrada, że wsadził filmik na stronę klubową Pozdrawiam |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2003-10-10 23:15:43 Zobacz, zobacz |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-10-10 23:27:28 Pioter, to Ty musisz się zgłosić do "Nie do wiary" |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-10 23:46:45 Piotr, sorry, ze pytam, ale czy przypadkiem nie paliles niczego dziwnego wieczorem????
co z tym filmem??? |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-10-11 09:51:05 |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-11 10:36:43 to to samo??? |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-10-11 10:46:12 ano |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2003-10-11 11:26:30 BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Tak to jest - jak się ma okrojony czas dostępu do sieci.... Sorry, ale i tak Paweł trzyma się nieźle.... |