Powrót z Przyszłości

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Słuchajcie jedę sobie w strugach deszczu do domu, ciemno, zimno - a tu na maskę wskakuje mi siwy gość, mówi, że On to Ja, tylko za 34 lata i że wrócił z przyszłości, a na dowód tewgo mówi, że jestem fanem auta, które pokiereszowało mu właśnie kolano i że ma dla mnie film na dowód tego, że nie jest obłąkany. Ja pytam jaki film, jaki Ja, skoro Ja siedzę w aucie, a Ja-On moknie na deszczu i gdzie ten film???? No więc on wyciąga pudełeczko wielkości paczki fajek, mały rysik i pyta o adres mail'owy, no to mu podałem, a on mówi, że mamy Prezesa w klubie i że on (tzn. ja) właśnie od niego przybywa i że prezes ma przesłanie dla nas klubowiczów. A brzmi ono "Dbajcie o swe Łady bo..." i tu Gość (czyli ja???) przerwał... i powiedział, że wysłał mi dowód, teraz musi zdążyć na następne "przejście w czasie", ale, że jeszcze się odezwie.... To co zobaczyłem przesyłam Do konrada i Pawła (jest na filmie, tylko zdziebko starszy) jako posłaniec mając nadzieję, że kiedyś dowiemy się wszyscy jakia byłe pełna wersja owego przesłania i dla czego warto dbać o Łady...
Tym czasem czekam na potwierdzenie Konrada, że wsadził filmik na stronę klubową
Pozdrawiam

Piotruś- wszystko OK???
O co chodzi???
ja własnie przezyłem horror jadąc katowicką z łodzi do Krakowa w strugach deszczu , ale na szczęściew nikt mi się na masce nie położyłChoć parę stłuczek widziałem
Zaraz zobacze co tam wysłałeś))
Pozdrówki
Paweł

Zobacz, zobacz ) Ciebie poznałem, ale ta kobieta obok nie wyglądała na Twoją Zonę!!! (inna kategoria wagowa). Nie wypada tak na forum pytac o osobiste sprawy, więc nie pytam, ale powiedz Konradowi żeby wsadził to gdzieś na serwer i udostępnił wszystkim klubowiczom, a mamie niech nic nie mówi...

Pioter, to Ty musisz się zgłosić do "Nie do wiary".

Piotr, sorry, ze pytam, ale czy przypadkiem nie paliles niczego dziwnego wieczorem????

co z tym filmem???

EEE no coś ty Adasco- Piotrus to rzeczowy gość -))
Ale filmu juz dziś nie będzie nawet jakby doszedł - Powód jest niestety taki,że Konrad juz sie położył bo jest troche chory(przeziebienie...)
Paweł

BYŁOOOO

Piotruś sprawdź ten temat motonews.pl/forum/?op=fvt&t=27371&f=22

to to samo???

ano

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Tak to jest - jak się ma okrojony czas dostępu do sieci....
Sorry, ale i tak Paweł trzyma się nieźle....

Piotruś-ale ja jeszcze nie mam 2101!
To chyba kwestia dalekiej przyszłości
Ale boje sie ,ze gdy będę miał te lata co ten dziadek i babcia , może byc ze mną gorzej
W Kazdym razie filmik jest kultowy
POzdr
Paweł