Katalog samochodowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie niedawno znalazłem fajnykatalog samochodowy

słaby ten katalog. tylko 6 modeli toyoty kupa

Fajna stronka , galeria też.

Mi się podoba, jest cała historia Corolli ze zdjęciami !!!

Cytat:
2003-10-14 10:17:30, rogacek pisze:
słaby ten katalog. tylko 6 modeli toyoty kupa

Cały czas są jakieś modele samochodów wprowadzane więc na sześciu modelach z pewnością się nie skończy, tym bardziej że pytałem się o Carinę, która w najbliższej przyszłości też ma tam być.

Cytat:
tym bardziej że pytałem się o Carinę, która w najbliższej przyszłości też ma tam być.

no no brawo brawo i tym mnie pocieszyles heheh wiec za niedlugo odwiedze te stronke z entuzjazmem haha

Jeśli brakuje Wam modeli Toyoty to proszę bardzo : TUTAJ

Jeśli od razu nie otworzy się strona z modelami, to wybierzcie z menu po lewej "The 'Big Six' " i "Links to Toyota models webpages", ciekawe dane są również pod "Model Spreadsheets" -> "Toyota".

Można tam znaleźć jak Toyota nazywa modele sprzedawane w USA i Europie jako Lexus.

[ wiadomość edytowana przez: jackal dnia 2003-10-15 15:52:44 ]

No niby fajny ten katalog, ale pierwsze co zroblem to poszukalem TS'a i co widze ? Pisza, ze TS to 3d i ze skrzynia jest 5 biegowa Dwa bledy przy jednym modelu na pierwszy rzut oka.

Cytat:
2003-10-15 16:29:07, MisiekTS pisze:
No niby fajny ten katalog, ale pierwsze co zroblem to poszukalem TS'a i co widze ? Pisza, ze TS to 3d i ze skrzynia jest 5 biegowa Dwa bledy przy jednym modelu na pierwszy rzut oka.

Weź poprawkę na inny rynek. Nie zagłębiałem się niestety w takie szczegóły.