Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Micaj TOYOTA DRIVER Carina E 1.8 GL LB Starogard Gdański | 2003-10-10 08:39:14 Nie wiem jak w Corolli ale ja w podsufitce wymieniłem żaróweczkę na mocniejszą. Wyglądem przypomina żaróweczkę do latarki ale gwint ma płaski, cylindryczny a z boku wystają po przeciwnych stronach dwa wypustki. Już nie pamiętam jaka była pierwotnie moc też żarówki ale kupiłem w sklepie przy zakładzie elektrycznym (samochodowym oczywiście) inną o większej mocy. Jeżdzę od roku i jest OK, żaden bezpiecznik się nie uwęglił ![]() |
![]() Meteor TOYOTA DRIVER Toyota Carina E 2.0TD Warszawa | 2003-10-10 11:32:07
niekoniecznie z rolki, moze być przecież dowolny (np. z Golfa lub innego VW) byle był biały. rozwiązanie o tyle proste że zaczepy są podłączenie gotowe a włącznik moze być zwykły zbliżeniowy ![]() ![]() |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2003-10-10 23:59:31
ja może zrobię mały off topic... ![]() ![]() ![]() na Twoje pytanie niestety nie potrafię odpowiedzieć... ale pozdrawiam ![]() |
kasumi Celina Katowice | 2003-10-11 15:35:21
No pomysł fajny nie powiem, z tym neonem, co do migacza to za wiele cięcia tam nie ma plastyk jest zawiniety tylko 5 cm na gornej krawędzi schowka, więc spokojnie sie wpuści np. migacz, o włączniku myslałem nie zblizeniowym a-takim co jak sie go puszcza to się włącza obwód-nie wiem jak to sie fachowo nazywa-jest to chyba tańsze rozwiazanie niz ten zbliżęniowy... |
kasumi Celina Katowice | 2003-10-11 15:42:16
Dioda o mocy 6000 mc kosztuje niecałe 5 zł, trzeba dobrać rezystor, papierem zjechać głowke -aby rozproszyc swiatło i po robocie, na allegro sa juz gotowe diody w oprawce od razu 12V-dwie sztuki kosztują 20 zeta i mozna wybrać kolor Mozan je jako postojówki itd... "ale zauważyłem że wielu z nas nie było tutaj kawał czasu... " No tak się dziwnie złożyło,że wszyscy wracaja w tym samym czasie na stare smiecie ![]() trzebaby ruszyc ten nieszczęsny sląsk w kwestii spotów..bo Polska pomysli żeśmy nie imprezowi o odludki ![]() |