| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-05 15:20:26 Dobrych to nie ma.
jest znosny, tam gdzie ja robilem i bede robil. Na milionowej, kolo myjni. Przed sama hypernova, na zakrecie (kier. Widzew). za kpl. progow tez wola 500 (250*2). jakbys chcial z nim pogadac, to powoluj sie na mnie (niebieska lada) - we dwoch rto mozenmy pogadac o cenie.... |
Radiance Samara Pabianice | 2004-04-07 22:01:19 Calkiem niezly jest w Pabianicach na ul. Kamiennej. Ode mnie zawolal (gora |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-08 00:50:54 dodam tylko:
w zadnym wypadku nie robic na siedleckiej i na jedwabniczej. JEdni i drudzy knoca niemilosiernie. Na pierwszych nacialem sie ja (obecnie bede po niech poprawial), na tych drgich (renomowany niegdys zaklad Jana Par...) - sasiad. Ich "dzielo" podziwialem niedawno, jak gosciowi po dzwonku spoadl zderzak i szpachla z paru czesci. Od kiedy to nie lakieruje sie niczym wymienionych przez siebie elementow niewidocznych np. wlasnie spod zderzaka??? normalnie zlew mielismy... na golej (rudej juz) blasze belki byl tylko napył od lakierowania finiszem, zero jakiegos podkladu, nie mowiac o odrobinie bitexu nawet czy czegos tam.... A kase wzieli niezgorszą.... a ci z Siedleckiej... hm... przylapalem ich jak probowali m auto łatać puszka po piwie i poxipolem.... poprawili po awanturze, a i tak sknocili, ze po 1,5 roku rozlazi sie po spawach - wystarczylo lekko puknac w spod. |
zenuak SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Calibra Łomża | 2004-04-08 09:18:33 w warsztatach blacharskich i lakierniczych sa dwie kategorie napraw:
1. dla siebie, gdzie robota jest (powinna byc) dobrze zrobiona z gwarancją 2. na tzw sprzedaz, auto ma ladnie wygladac na gieldzie.... niestety czesto pierwsza kategoria to to samo co druga tyle ze drozsza |
bellaitalia łódź | 2014-06-27 11:02:34 W Łodzi bardzo dobrze i naprawdę niedrogo robią w http://www.automix-lodz.pl/. Miałem u nich auto w którym zaczęły lecieć progi, zrobili szybko i solidnie, od roku nie ma śladu rdzy |
andrys20 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2107 Łódź | 2014-06-29 14:07:57 podjedz do mnie na tellefoniczna 56 , kiedys ja robilem blache ale zatrudnilismy prawdziwego blacharza ze zdarzenia i fachura przez 40 lat w zawodzie, robi dobrze solidnie . koszt wymiany progu to 200-250zl za strone + prog. tel 663344040. |
andrys20 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2107 Łódź | 2014-06-29 14:10:20 sorry 46 telefoniczna.
|
andrys20 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2107 Łódź | 2014-06-30 08:19:08 jest dobry i tyle . co do trendow to mozna sobie poczytac w "bravo girl" ;-P. a metarialy lakiernicze to uzywamy Sika i Mipa. A poza konkursem jak ktos chce aby mu np "pospawac" luto-spawarka lub zgrzewarka to za wstawienie progu nikt nie weźmie marnych 250 zl za robote |