| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Maxit Opel Omega MV6 Warszawa | 2003-10-14 20:44:14 Witajcie...
Dziś własnie moja Omega odmówiła współpracy zaraz przed domem. Jechałem sobie jakby nigdy nic i nagle zapaliła sie kontrolka ładowania, troszkę zaśmierdziało i... podniosły się obroty (tak chciałem, żeby były wyższe . Zadzwoniłem do serwisu, w którym niecałe 3 tygodnie temu regenerowano alternator... Serwisyn zaproponował, żebym przywiózł Omegę i jutro od rana będą badać temat... Zrobiłem, jak mówił....
Finał: czekam na określenie awarii i naprawę (jak mniemam w ramach gwarancji). Najgorzej, że mam jutro trudny dzień i brak samochodu przekreślał wszystkie plany... Cóż... Śmigam Sieną mojej mamy... |
Vincent Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2003-10-14 20:49:22 Witam
Może Cię to pocieszy jak Ci powiem że moja Omega śpi na parkingu Pozostał mi pojazd komunikacji miejskiej marki Volvo Przy okazji jak odłączę aku do podładowania to czy poza tym że radio się rozkoduje nic więcej się nie poprzestawia? PZDR Vincent |
Vincent Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2003-10-15 22:51:07 Witam
Dzięki za info Kartos, możesz jeszcze mnie uświadomić czy do ładowania muszę go odłączyć czy też może on normalnie pozostać pod maską z założonymi klimami? Normalnie bym go przyniósł do domu, jak robiłem to w maluchu gdyby nie to że Oma stoi na parkingu z 600 metrów od domu. Reasumując mam odłączyć klemy do ładowania czy nie jest to konieczne. PZDR Vincent |
Kartos HONDA CRV Zielonka | 2003-10-16 08:34:15 Koniecznie odlacz co najmniej jedna kleme! (zgodnie ze sztuka: ujemna). |