[S] Cały maluch na części (KJS)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

W związku z brakiem odpowiedniego zainteresowania na mojego malucha, zmuszony jestem sprzedać na graty:
Link do całego: http://olx.pl/oferta/126p-kjs-rajdy-rajdowka-maluch-CID5-ID6FntW.html

Jeśli do weekendu nic się nie zmieni i nikt nie zakupi go w całości idzie na części.

Z większych rzeczy tak:

Silnik 650cc (1600zł)
-Głowica splanowana 4mm na miedzianej uszczelce, powiększone i poprawione kanały dolotowe oraz wydechowe
-zawory seria - paradowscy
-gaźnik ZZR 600, dodaje seryjny zmodyfikowany gaźnik wraz ze strumienicą dolotową(DIY)
-aluminiowe osłony popychaczy, alu. koło pasowe 1:1, aluminiowa płyta mocująca bredę
-wydech breda
- wałek rozrządu halczyński 304 - przefazowany
- lekkie korby oraz tłoki
- lżejsza klawiatura
- lżejszy rozrząd
- lżejsze koło zamachowe (około 4kg)
- oraz wiele wiele innych.
Motor zalany Castrolem 10W60. Wymieniony 100km temu.

Skrzynia 3,4 - krótkie (A-grupowe przełożenia) [850zł]
Skrzynia złożona całkiem nie dawno. Zdążyłem przejechać na niej ~300km. Nie brała udziału w żadnej imprezie.

Fotel kubełkowy Bimarco C + szyny (220zł) - Stan bdb

Fotel kubełkowy Bimarco B + szyny (120zł) - Stan db

Komplet pasów szelkowych Racing (czerwone) (100zł)

Sztywny hol - długi (150zł)

Kierownica z odsadzeniem + naba (100zł)

Obrotomierz - Lumel (pęknięta szybka) (100zł)

Zegary: ciśnienie oleju + czujnik, temperatura oleju, ładowanie, wył. prądu + przewody (160zł)

Zderzaki chromowane kpl (200zł)

Goła buda z klatką (bez: foteli, szelek, silnika, skrzyni, chromów, wskaźników, kierownicy, na 12" felgach, b (1300zł)
Zawias:
Przód:Sklepany resor, utwardzony, przednie amorki, pouliuretanowe poduszeczki amortyzatorów
Tył: Hipolstein (seryjne amorki zalane hipolem), cięte sprezyny, podwieszone wachacze, pouliretanowe poduszeczki amortyzatorów.
Buda trzyma się kupy, lecz wymaga dopieszczenia. W środku biała.

Jeśli nie pójdzie cała buda to klatka 450zł. Robiona wg. zącznika, rury bezszwowe. Nie zgadza się z załącznikiem średnica rur głównych. Idealna na KJS, SuperOes itp.

Więcej gratów oraz zdjęcia w weekend.
W razie pytań proszę pisać lub dzwonić (numer dostępny na olx.pl)

Pozdrawiam
Adrian Szewczyk

czy hol jest możliwość wysyłki ??

Hol jest długi. Przypuszczam, że koszt wysyłki będzie stosunkowo duży. W weekend wrzucę foto, zmierzę i dowiem się jaki koszt wysyłki.

ok super

można prosić fotki zegarów ciśnienia, temp i prądu ? wstępnie klepie

duke1000@wp.pl

A ja fotki Bimaco B bym poprosił na mmi@hoga.pl

Fotki Bimarco C proszę na akulkaa@wp.pl

Więc tak:

Na bieżąco dla uproszczenia sprzedaży zarówno dla kupujących jak i dla mnie wszystko ląduje na OLX. Zapraszam na moje ogłoszenia.

Bimarco B - sprzedany
Bimarco C + 1szt pasów - rezerwacja

FortenZ:

http://olx.pl/oferta/zestaw-zegarow-ladowanie-cisnienie-oraz-temperatura-oleju-CID5-ID7KLxd.html

Pozdrawiam

Myślałem, że bardziej profesjonalnie wyglądają te zegary, ale za zegary z ursusa to ja dziękuje

[ wiadomość edytowana przez: FortenZ dnia 2014-11-10 13:53:26 ]

podeślij foty zderzaków MasterAreo@poczta.fm

masz może drzwi kierowcy ? jeśli tak to prosił bym foto (głównie dołu czy nie zgnity) i cene
pozdr

Chromów, kubełków, holu już nie ma.
W sprawie drzwi zaraz piszę priva.