Pomocy !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Miałem małą kolizję i potrzebuję kupić do Toyoty Yaris:
1.Przedni zderzak - dół
2.Lampa prawa (od strony pasażera)
3.Błotnik prawy przedni (od strony pasażera)
4.Felga 14 + kołpak 14 (wzór z Terry)+Opona 175/65 14
5. nadkole prawe

Ile to może kosztować ?

znacie jakieś dobre warsztaty Toyoty na śląsku oprócz ASO ?

Hmmmm no dosyć to będzie kosztować... jak przydzwoniłem w rotweilera w zimie to naprawa w ASO a wymieniane miałem: zderzak dół, lampa, malowany błotnik..prawy przedni i i zderzak jako cały przedni element.. to wyszło koło 2 000 zetów. Jeśli się zdecydujesz na ASO to od razu odradzam lakiernię ASO w Katowicach na Kolejowej.. choć kupiłem tam autko to przy malowaniu robili mi 3 poprawki.. i dalej do końca nie jestem zadowolony. (z tego co tak widzę to nowa opona koło 200.. felga ze 100 kołpak licze ze 20 dychy, nie mam pojęcia ile może kosztować błotnik, natomiast lampa 500 w ASO.. giełda i alegro około 350.. dół zderzaka chyba koło 500 zetów.. mniej więcej na tyle się naszykuj).
pozdro.

polecam gielde naj taniej,oczywiście części

Cytat:
2003-10-12 14:11:42, daf pisze:
polecam gielde naj taniej,oczywiście części

Nie polecaj giełdy, jeśli chcesz mieć w swoim samochodzie wszystkie lampy, koła i lusterka.
Są tanie sklepy z nowymi, nieoryginalnymi częściami tańszymi kilkakrotnie niż oryginały. Może ktoś z klubowiczów z okolic Rybnika będzie znał adresy - ja mam namiar tylko na taki sklep w W-wie.

[ wiadomość edytowana przez: Aleks dnia 2003-10-12 15:12:53 ]

Dziekuję za informację,jutro będę dzwonić po warsztatach i ASO w Rybniku i okolicy to jak będę wiedział to dam znać ceny części na forum

Właśnie !!!! Nie kupujcie na giełdzie uzywanych części bo nigdy nie uporamy się z tymi skurwielami.... Co roku w Polsce ginie ponad 50 tyś samochodów........
Zadzwoń też: Żory ul Rybnicka 214 tel 032 435 07 06

Dobrze mowisz Many!!! brawo brawo- ja etz jak by co to tez udezram do sklepiklu u chlopakow i wszytsko przywoza bez problemow

Niestety smutna prawda, nie bedzie kupujących nie bedzie sprzedających.

Popieram bojkot giełd

Podaje przykładowe ceny są one sprawdzone w kilku miejscach dla sklepów z częściami zachodnim oraz w ASO w Rybniku

1. reflektor w Toyocie KONSEK Rybnik - 616 ZŁ - w sklepie z rachunkiem nowy 250 zł

2.Przedni zderzak komplet góra i dół - w TOYOCIE 500 zł a gdzie indziej w sklepie góra 50 zł dół 100 zł (doliczyć trzeba malowanie tam i tu)

3.nadkole - ??? ale myśle że nie będzie takie drogie

4. błotnik toyota 600 zł - ja swój wyklepię

5. felga metalowa 14 TOYOTA 235 zł - sklep - 167 zł

to narazie tyle oczywiście trzeba dodać jeszcze robociznę