Jak znaleźć właściciela samochodu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam numer. auto tam po prostu od lat stoi. moze obecnywłasciciel by odsprzedal niedrogo. czy moge po jego numerze dojsc np w urz. adres wlasciciela? czy musze chodzi po bloku i pytac o wlasciciela zielonego auta jak domokrążca??
sam nie wiem czy warto.

Witam,jezeli masz kogos znajomego w Strazy Wiejskiej to sie do nich zgłos,a jesli nie masz ,to jak ich gdzies zauwazysz na osiedlu najlepiej jacys młodzi goscie to podejdz , zagadnij i nawiń jaka sprawa, oni mają wgląd do danych adresowych i mogą ustalic własciciela, ja tak uz robilem , tylko ze mialem kumpla w SW,ale juz nie mam, pozdrawiam, milego szukania

normalnie nie zdobędziesz danych właściciela w urzędzie - no chyba że masz tam kogoś z rodziny lub znajomego który ma tam kogoś z rodziny lub masz tam znajomego...

bardzo duże efekty daje rozwieszenie w pobliskim bloku krótkiego ogłoszenia typu - poszukiwany wlasciciel takiego_tam_samochodu - cel - transakcja kupna-sprzedaży... tel. xxx xxx xxx

a jak to nie poskutkuje to możesz oczywiście się "przelecieć" po wszystkich mieszkaniach - ale to potrwa długo i może nie przynieść efektu jeśli pechowo nie będzie nikogo akutrat w tym mieszkaniu, możesz też popytać dozorczynię/ew. dyżurne kamery - czyli sąsiadki przesiadujące w oknach cały dzień i noc (one wiedzą wszystko...), lokalnych przedstawicieli "bractwa jabolowego" jeśli takie występuje

możliwości wiele - jest pole do popisu w wykazaniu się pomysłowością i obrotnością...

mój brat właściciela Fiata znalazł po prostu stojąc przy samochodzie i oglądając go - po jakiś 2 godzinach właściciel sam zszedł na dół pogadać...

pozdr.
Bartek

Heheheehehehhehheehh...
Cytat:
, lokalnych przedstawicieli "bractwa jabolowego" jeśli takie występuje

Dobre ))
Mozna tez ich nazwac ''Przedstawicielami Lokalnego Establishmentu'' Ja tez mam podobny problem z DF...jak na razie szczescie co do SW i Milicji mi nie sprzyja...
Pozdro600

-----------------
http://plepleple.pl

rzuć pustakiem w przednia szybe i potem zacznij odrywać z niego co sie da i rysować po nim gwoździem , właściciel sam cie znajdzie

a tak na poważnie to spróbuj w urzedzie miasta to jedna z instytucji króra może pomoze

znajomy kiedyś nie mógł znaleść właściciela to wzioł podnosnik i klucz i zaczoł odkręcać koła pod blokiem właściciel szybko sie znalazł potem małe wyjaśnienie i kupił autko